Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Canon je predstavil svoj prvi optični bralnik z najvišjo ločljivostjo 9600x9600 točk na palec (dpi) - CanoScan LiDE 700F. Bralnik kompaktne trismerne zasnove, ki bo nadomestil model LiDE 4400F, omogoča hitro in visokokakovostno skeniranje dokumentov, fotografij in 35 mm filmov. Prijazen uporabniški vmesnik in privlačna cena sta odliki, zaradi katerih je CanoScan LiDE 700F primeren tako za domače kot za poslovne uporabnike.




Izvrstne preslikave fotografij, dokumentov in filmov v nekaj sekundah
Najnovejši Canonov optični bralnik ima najvišjo ločljivost doslej, saj z edinstveno tehnologijo LiDE ponuja ločljivost do 9600 dpi za film. Pri najvišji foto ločljivosti 4800 dpi so slike zajete z visoko natančnostjo, omogočene pa so tudi izjemne povečave. Za skeniranje 35-milimetrskih filmov pri 9600 dpi je priložen nastavek za filmski trak.

Tehnologija LiDE nudi hitro ogrevanje, ki omogoča, da je fotografija A4 preslikana v ločljivosti 300 dpi v samo 12 sekundah. S tem je zagotovljena izjemna storilnost.

Tanek, lahek in večfunkcijski
Zaradi tehnologije LiDE je CanoScan LiDE 700F kompaktne in lahke zasnove. Njegova inovativna trismerna zasnova omogoča uporabo v navpičnem, vodoravnem ali pokončnem položaju. Zato je idealen dodatek pisarnam, kjer je prostor omejen. Domiseln 180-stopinjski odpiralni mehanizem pokrova na desni strani in vgrajeno stojalo povečujeta vsestranskost Canonovega bralnika.

Napajanje je zagotovljeno preko hitrega vmesnika USB, zato dodatni kabli niso potrebni, prostorska varčnost pa je še večja.

Enostavnost uporabe
CanoScan LiDE 700F ima štiri enostavne gumbe EZ, ki jih je mogoče prilagoditi osebnim potrebam. Ti uporabniku omogočajo skeniranje, pošiljanje po pošti ali izdelavo dokumentov PDF z enim samim pritiskom.

Uporabnikom je na voljo tudi samodejni način delovanja, pri katerem niso potrebne nobene ročne nastavitve. Gradivo na skenerju je samodejno prepoznano kot besedilo ali slika, nastavitve skeniranja so nato ustrezno prilagojene pred skeniranjem, preslikave pa so shranjene v format PDF ali JPEG.

Za večji nadzor in najvišji standard pri skeniranju slik uporablja bralnik tehnologijo samodejnega zmanjševanja prahu, prask in zrnatosti, hkrati pa samo z nekaj kliki obnovi obledele barve.

Canonova celovita programska oprema MP Navigator EX prinaša dodatne funkcionalnosti, kot so urejanje PDF-jev, iskalna funkcija, prepoznavanje besedil v 15 jezikih in samodejno popravljanje fotografij. Priložen je tudi USB-kabel.

Ključne lastnosti CanoScan LiDE 700F:
  • Visoka ločljivost: 9600x9600 dpi za skeniranje filmov
  • Trismerna zasnova
  • Hitro skeniranje z ločljivostjo 300 dpi: 12 sekund za barvni A4
  • Samodejni način delovanja
  • Podpora skeniranju 35 mm filma
  • Hitro ogrevanje
  • Tehnologija QARE za zmanjšanje sledi prahu in prask na fotografijah
  • 4 nastavljivi gumbi EZ
  • Napajanje prek USB-ja
  • Programska oprema MP Navigator EX

Združljivost
CanonScan LiDE 700F je združljiv z operacijskimi sistemi Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 in Mac OS X 10.3.9 do 10.5.

###
------------------------------------------------------------------------------------------------------


Več informacij na www.canon.si.

Za nadaljnje informacije se obrnite na:

Alenka Strmole Jenček
Canon Adria d.o.o.
Dunajska cesta 128a
1000 Ljubljana
Tel.:     + 386 (1) 530 87 32
Faks:    +386 (1) 530 87 45
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.