Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Hiflex razvija svojo rešitev spletnega tiska (»HIFLEX Web2Print«) pod licenco OEM. Zato odslej del sistema tvorijo tudi odprtokodne rešitve, kot so: Callas-ov modul »PDF Toolbox« za upravljanje s PDF dokumenti, »PDF lib« standardna knjižnica PDF konfiguracij in Kroppr-jev predogledni interaktivni modul z opcijo listanja »Page Flip«.

Pregledovanje tiskovine v stopnji naročanja z modulom Page Flip.



Modularna rešitev »HIFLEX Web2Print« je del implementacije odprtokodnega brezplačnega CMS sistema Drupal (sistema upravljanja vsebin).

Callas-ov »PDF Toolbox« je integrirana programska rešitev za analizo in obdelavo datotek PDF. Modul po prejetju datotek samodejno na strežniku preveri njihovo ustreznost in kakovost. V kolikor datoteke niso ustrezne, se v sam PDF integrirajo komentarji k elementom, ki niso ustrezni.

»PDF lib« je orodje za ustvarjanje in urejanje datotek PDF standardne strukture. Poleg tega izvede vse potrebne in možne  korekcije zaznane preko modula »PDF Toolbox« in podatke pripravi oziroma optimizira za tisk.

Kroppr-jeva modularna rešitev pa spletni vmesnik naročanja tiskovin nadgrajuje predvsem v smislu interaktivnosti oziroma možnosti uporabnikov, da sami sooblikujejo svojo tiskovino neposredno dinamično (umeščanje slik, napredno urejanje slik, dodajanje besedil, napredno urejanje besedil... ).

Modul poleg urejanja zagotavlja tudi potrditveni sistem, v primeru ponovnega naročanja pa lahko služi tudi kot arhiv, že naročenih tiskovin.

Več informacij na www.hiflex.com.
Za ogled testnega sistema obiščite www.bestprint24.com.