Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Callas Software ponuja zmogljiva PDF-orodja brezplačno.
Callas Software, eden vodilnih ponudnikov avtomatiziranih programskih rešitev za zagotavljanje kakovosti in arhiviranje PDF-datotek, je nedavno javnosti ponudil osem brezplačnih orodij za namizni rešitvi pdfaPilot in pdfToolbox. Ta uporabnikom omogočajo globljo analizo PDF-datotek, vključujoč pregled notranje strukture, pisav, metapodatkov, DPart in drugih oznak uporabljenih v sami strukturi dokumenta. Omogočajo celo ekstrakcijo črtnih in QR-kod, s posebnim testnim orodjem "test mode" pa lahko enostavnejše izdelujemo profile pdfToolbox.

Uporabniki lahko odslej z brezplačnimi orodji izkusijo podrobnosti nadzora korektnosti oziroma kakovosti PDF-datotek, potrebna ni niti aktivacija. Osem brezplačnih orodij je sledečih:
  • Explore PDF (razišči PDF) - Ta omogoča vpogled v notranjo strukturo PDF-datotek, ki omogoča nadzor in vpogled v integracijo elementov, kot so pisave, pretočne vsebine, ICC-profile in podobno. Na ta način omogoča prepoznati PDF-datoteke, ki niso ustrezno generirane in ne zagotavljajo korektnih izhodnih podatkov.
  • Explore Fonts (razišči pisave) - Ta uporabnikom omogoča analizo priloženih pisav, vključno z vpogledom v njihovo kodiranje in posebne tipografske znake.
  • Explore Metadata (razišči metapodatke) - To orodje omogoča izvoz metapodatkov PDF-datoteke in vseh metapodatkov integriranih v priložene slike.
  • Explore Layers (razišči sloje) - Ta omogoča pregled PDF-podatkov po slojih vključno z lastnostmi, kot je prosojnost, vidnost ... Omogoča tudi vpogled v metapodatke po slojih v skladu z ISO-zahtevami strukture teh v PDF-dokumentih, kar omogoča različne korake njihove obdelave.
  • Explore Tagging (razišči oznake) - To orodje omogoča vpogled v interno strukturo oznak in elementov, kot so naslovi, odstavki ali podpisi slik.
  • Explore DPart (razišči DPart) - To orodje omogoča vpogled v vse informacije tipa DPart, ki se naslavljajo na strani, odseke teh, kar omogoča enostavnejše upravljanje avtmoatiziranih procesov obdelave PDF-dokumentov na osnovi koncepta DPart.
  • Extract Barcode (izloči črtnokodo) - Z analizo črtnih in QR-kod to orodje omogoča kodiranje podatkov in parametrov relevantnih za tisk.
  • Test Mode (testni način) - To orodje uporabnikom omogoča testiranje, izboljšavo in izvoz različnih profilov pdfToolbox z uporabo poljubnih testnih datotek.

Več informacij na www.callassoftware.com.