Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Z novim paketom orodij barvnega upravljanja je na sistemih HP PageWide C500 in T1100 enostavnejše doseganje barvnih standardov.
GMG, ponudnik rešitev za barvno upravljanje v tisku embalaže in industrijskem tisku, je predstavil novost za širokoformatne sisteme HP PageWide za industrijski tisk valovitega kartona in embalaže. Vse barvne rešitve znamke GMG, kot je denimo tudi GMG ColorServer Multicolor, so povezljive s programskim paketom HP One Package Workflow Suite, ki tiskarjem zagotavlja enostavnejši prehod iz klasičnega na digitalni tisk. Pri tem predvsem zagotavlja visoko stopnjo predvidljivosti barv v tisku, v izdelavi kompleksne embalaže ali upodobitvi zaščitnih barv.

Nova rešitev za upravljanje barv v proizvodnji valovite embalaže je bila izdelana v sodelovanju s podjetjem HP in vključuje uveljavljeno programsko opremo za upravljanje barv znamke GMG in preskusne medije, skupaj z usposabljanjem in svetovanjem, s čimer embalažerji zagotovljeno povečajo svoj poslovni potencial.

Nov paket programskih orodij uporabnikom sistemov HP PageWide ponuja optimalne in ponovljive barvne rezultate z ujemanjem preskusnega in dejanskega odtisa oziroma izpisa. Zagotavlja prihranek stroškov in časa v izdelavi barvno korektnih izpisov, hkrati pa povečuje zmogljivost sistemov HP PageWide, kar zagotavlja njihovo večjo donosnost. Predvsem poenostavlja izdelavo profilov in barvno umerjanje izhodnih naprav, hkrati pa zmanjšuje čas obdelave vhodnih podatkov, avtomatizira pretvorbo teh in nenazadnje zadovoljuje naročnike z odtisi v okviru barvnih pričakovanj.

Nujno je zagotoviti, da se barve ujemajo kjer koli in po vsem svetu, trdijo v podjetju GMG. Ker je GMG ColorServer pomemben sestavni del nove rešitve za tisk valovite embalaže so v GMG-ju in HP-ju prepričani, da je to odslej mogoče. Paket novih orodij na sistemih HP zagotavlja največjo natančnost pri barvni pretvorbi podatkov ustvarjenimi z industrijskimi barvnimi standardi, kot sta FOGRA39 in GRACoL, v barvni prostor HP-jevih sistemov. Uporaba orodja GMG ColorProof pri tem zagotavlja barvno enotnost z uporabno različnih preskusnih in merskih naprav neodvisno od lokacije, kar olajša doseganje barvno enotnih rezultatov tisk.

 Več informacij na www.gmgcolor.com in www.hp.com.