Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
InteliCoat Technologies je objavilo novo linijo izdelkov Magic UV Cure. Zagotavljajo zanesljiv korekten izpis neodvisno od velikosti le tega in so primerni za sofisticirano produkcijo z UV-sušenjem super velikega formata (reklamni panoji, označbe... ).


V novo družino rešitev spadajo: Magic PB10-UV pano iz polietilena, BPC12-UV polikarbonatna toga brezsijajna folija, PPM7-UV pano iz polipropilena in VSF-UV Valé©ron pano.

Magic PB10-UV polietilenski pano
Idealen je za kratkotrajne objave, promocije... notranjih in zunanjih aplikacij.  Magic PB10-UV zagotavlja visoko odpornost na vodo, se ne guba in dobro onemogoča presevanje svetlobe. Prav zato je idealen za obojestranski tisk.

Magic BPC12-UV polikarbonatna toga brezsijajna folija
Namenjena je potisku zadnje strani folije. Na ta način dobro in zanesljivo ščiti upodobljeno sliko, pri čemer motno obdelana površina dobro razpršuje vpadajočo svetlobo in s tem preprečuje moteče odbijanje le te.

Magic PPM7-UV propilenski pano
Je predvsem stroškovno dostopen in dolgotrajno obstojen pano, ki je odporen na vodo in UV svetlobni vpliv. Motno obdelana površina omogoča upodabljaje visoko kakovosti in zmanjšuje učinek bleščanja svetlobe v notranjih prostorih.

Magic VSF-UV Valé©ron pano
Pano je osnovan na folija Valé©ron večje jakosti. Izdelan je iz reciklažnih surovin in ne vsebuje plastičnih in vinilnih delcev. Material je izredno obstojen na trganje.

Več informacij na www.intelicoat.com.