Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kolekcija papirjev GLAM je na voljo v atraktivnih barvnih odtenkih in različnih gramaturah.
Moč, skromnost in eleganca so besede, ki predstavljajo sijoč dragulj kolekcije GLAM podjetja Europapier Alpe. Papir z bisernim leskom in različnimi odtenki žlahtnih kovin vlije novo življenje v fotografije, poskrbi za sijočo barvo kože in doda eleganco preprostim geometričnim oblikam.

Zaradi svoje izjemne glamuroznosti ga priporočamo predvsem za izdelavo luksuzne embalaže in darilnih vrečk ter za izdelavo vabil in voščil. Impresivna in neukrotljiva kolekcija GLAM bo v vas zagotovo vzbudila čustva in izdelkom prinesla dodano vrednost.

Kolekcija papirjev GLAM je na voljo v atraktivnih barvnih odtenkih in različnih gramaturah, in sicer 120 g/m2, 250 g/m2 in 290 g/m2.

Za celostno grafično podobo so v ponudbi tudi pripadajoče kuverte v gramaturi 120 g/m2 in v naslednjih formatih:
  • 16 cm x 16 cm,
  • 16,2 cm x 22,9 cm,
  • 11,4 cm x 22,9 cm.


Za dodatne informacije o kolekciji GLAM in naročilo vzorcev pokličite na telefonsko številko 01/54-72-100 ali pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni, da si ogledate in preizkusite spletno trgovino, do katere lahko dostopate preko povezave www.europapier.si ali priložene QR kode. V njej boste našli tudi podatke o kolekciji papirjev GLAM.

Europapier Alpe d.o.o.