Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Embalaža za živila Proseal, ki jo je mogoče reciklirati.
Proizvajalec papirja Drewsen bo na letošnjem Fachpacku (dvorana 7 / stojnica 137) predstavil svojo paleto posebnega papirja. Predvsem gre za embalažne rešitve za živila in neživila, ki jo je mogoče reciklirati, v ponudbi pa je kot bolj trajnostna alternativa papirjem s PE premazi in plastiki.

Drewsen s svojo paleto novih izdelkov sledi viziji zamenjave umetnih rešitev s papirjem v aplikacijah, kjer je to smiselno in mogoče. Zato vse bolj uvajajo papirje z naravnimi pregradami, ki temeljijo na obnovljivih surovinah. V ponudbi imajo denimo slamice za pitje Drewsen's Prostraw in na novo razvit toplotno tesnilni posebni papir Proseal.

Kakovostni Probarrier Natur je pregradni papir brez fluorokemikalij, ki z obeh strani odbija olje in druge maščobe. Zasnovan je bil za uporabo v živilski in z njo povezni embalažni industriji. Papir Probarrier je na voljo tudi v drugih različicah, na primer s pregradno varno funkcijo sestavin mineralnih olj, ki so nevarne za zdravje, ali kot maščobno neprepustni papir z optimizirano površino za peko.

Več informacij na www.drewsen.com.