Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Guandong se na Fespi letos predstavil pod motom "Morje".
Guandong bo na Fespi 2021 predstavil svojo ponudbo na temo morja. Razstavni prostor bo opremljen z mediji iz recikliranih, obnovljivih in večkratno uporabnih materialov. "S.O.S.TAINABILITY" bo osrednji pojem, ki bo združeval logotip podjetja Guandong s trajnostno naravnanostjo. Upodobljen bo na posebni tkanini Texon z osvetlitvijo iz ozadja, kot primer aplikativne uporabe tega medija.

Celotna stena razstavnega prostora bo opremljena s tiskanimi grafikami na TAP material, to je samolepilni poliestrski tekstil, zanimiva bo tudi predstavitev magnetnih materialov linije M&F Visual Comm ter poliestrskega materiala ReVita Tack narejenega iz odpadnih PET steklenic.

Del razstavnega programa bo tudi tekstil Lumi, ki bo potiskan kot osvetlitveni pano z blagovno znamko GreenLife, ki od leta 2010 zavezuje podjetje Guandong k trajnosti. Osrednji del prostora pa bo zasedal velik kit izdelan iz recikliranih plastičnih steklenic, njegovo plavanje v morju bo predstavljeno s pomočjo tiska z vodnim učinkom na material High Clarity, poseben prosojen samolepilni vinil. Nekaj drugih morskih živali pa bo predstavljeno z obojestranskim tiskom na materiale serij Wally in Nanotack na zasnovi tehnologije Nanodots.

Več informacij na www.guandong.eu.