Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova poenostavljena paleta barv in premazov na osnovi topil za evropske proizvajalce gibke embalaže.
Skupina Flint Group Packaging Inks, eden največjih dobaviteljev barv in premazov za globalno industrijo tiska embalaže, je evropskim kupcem razširil barv in premazov na osnovi topil. Nova paleta ONECode je zasnovana tako, da poenostavi postopek tiska gibke embalaže, zmanjša procesne odpadke in poenostavlja poslovanje.

Pod blagovno znamko ONECode so zgradili novo hierarhijo izdelkov, ki vključuje šest novih blagovnih znamk. Te na evropsko področje tiska gibke embalaže prinašajo višjo stopnjo povezanosti, jasnosti in preglednosti. Njihov glavni namen je tiskarjem gibke embalaže zagotoviti inovativne, zanesljive in trajnostne bavne rešitve, ki zagotavljajo najvišjo možno zmogljivost in kakovost tiska najpreprostejše do najzahtevnejše gibke embalaže.

Ponudba ONECode vključuje sledeče skupine izdelkov:
  • VertixCode - barve za fleksotisk,
  • MatrixCode - barve za gravurni tisk,
  • HelixCode - barve za fleksotisk in gravuri tisku v enem,
  • ZenCode - nedavno predstavljena paleta trajnostnih barvnih rešitev,
  • NexisCode - premazi,
  • AdmixCode - dodatki.

Ti izdelki, namenjeni tako trenutnemu kot prihodnjemu razvoju tiskarskih procesov in substratov, so izdelani v skladu z zahtevami globalne zakonodaje in so primerni za tisk vse vrste gibke embalaže. Izdelki ONECode so prilagodljiva ponudba potrebam tiskarjev, ki omogoča razširitev in nadgraditev poslovanja proizvajalcev gibke embalaže z najvišjo stopnjo kakovosti svojih izdelkov. Z zmanjšanim obsegom izdelkov je tako pokrit večji obseg aplikacij gibke embalaže. Za vse te izdelke je skupina Flint Group zagotovila tudi boljšo laboratorijsko podporo s hitrejšimi odzivnimi časi.

Več informacij na www.flintgrp.com.