Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Zgornji razred nove serije Kyocerinih naprav TASKalfa 7054ci/7004i prinaša najboljšo varnost v svojem razredu ter tradicionalno kakovost tiskanja in dodelave dokumentov.
Po zaslugi razvoja tehnologij, ki omogočajo pametno preobrazbo načina dela, podjetja doživljajo korenite spremembe poslovnega okolja. Vpliv je mogoče čutiti v načinu dela, sodelovanja, razvoja inovacij in širitve organizacij. Pri tem podjetja potrebujejo partnerja, ki jim lahko pomaga pri osredotočanju na kritične potrebe, ne da bi pri tem ogrozila bistven potek dela. Z najnovejšo Kyocerino pametno serijo večnamenskih naprav A3 TASKalfa 7054ci/7004i je to več kot mogoče.

Pri razvoju novih izdelkov si Kyocera,, p v sodelovanju z vodilnimi v podjetjih, ki uporabljajo njene naprave, prizadeva zagotoviti prave rešitve za učinkovito obvladovanje hitrega razvoja delovnih okolij. Serija TASKalfa 7054ci/7004i ponuja najboljše poslovne rešitve v svojem razredu za zadovoljevanje potreb rastočih organizacij, ne glede na panogo in velikost. Celotno ponudbo sestavljajo štiri barvne večnamenske naprave A3: TASKalfa 7054ci, 6054ci, 5054ci in 4054ci ter tri črnobele naprave: TASKalfa 7004i; 6004i in 5004i.

V prizadevanju za pomoč vodjem oddelkov IT pri razvoju pravega pristopa in okvira sprejemanja odločitev pri izbiri naprav za tiskanje, nova serija vrhunskih Kyocerinih naprav naslavlja nekatere temeljne poslovne zahteve, kot so: varnost, tehnološke inovacije, uporabnost in prijaznost do okolja.

Varnost dokumentov
Nova serija TASKalfa 7054ci prinaša vrsto novih varnostnih izboljšav, vključno z upravljanjem varnostnih dnevnikov, samodejnim preverjanjem certifikatov, izboljšanimi komunikacijskimi protokoli, digitalnim podpisom in šifriranjem e-pošte.

Tehnološke inovacije
Po zaslugi tehnologij, ki temeljijo na umetni inteligenci (AI) si lahko uporabniki obetajo povečanje produktivnosti. Naprave iz serije TASKalfa 7054ci/7004i prinašajo kakovostnejše rezultate v krajšem času kot kdajkoli doslej.

Izboljšana uporabnost
Z novim, poenostavljenim uporabniškim vmesnikom, te naprave združujejo edinstveno zasnovo izdelka z intuitivnimi funkcijami za vsestransko prijetno izkušnjo tiskanja.

Prijazne do okolja
Razvoj novih A3 večnamenskih naprav je za podjetje Kyocera, ki temelji na filozofiji odgovornega ravnanja z naravnimi viri, še en pomemben korak v tej strategiji. Poraba energije v načinu mirovanja se je v celotnem naboru izdelkov znatno zmanjšala. To ne le , da pomaga izboljšati ekološke poverilnice podjetja, ampak tudi prispeva k znatnemu prihranku pri porabi električne energije.

»Pri zagotavljanju inovativne tehnologije in rešitev, ki obravnavajo resnične poslovne izzive, ostajamo osredotočeni na stranke,« pravi Sylvester de Koning, strokovnjak za trženje izdelkov pri Kyocera Document Solutions Europe. »Učinkovito delovanje z zanesljivimi varnostnimi protokoli, zaradi katerih ne trpi kakovost izpisov, je le delček tega, kar nove naprave ponujajo uporabnikom. Podjetja se lahko brez skrbi še naprej osredotočajo na ustvarjanje nove vrednosti v svojih panogah in zaupajo rešitvam, ki jih nova tehnologija ponuja.«

S hitrostmi tiskanja od 40 do 70 strani na minuto in hitrostjo skeniranja do 274 posnetkov na minuto, serija TASKalfa 7054ci/7004i zagotavlja neverjetno kakovost brez čakanja. Poleg tega, z vhodno zmogljivostjo optičnega bralnika 320 strani in ugledom visoko zanesljivih izdelkov podjetja Kyocera, so te vsestranske večnamenske naprave pravi delovni konji.

Vse močnejši trend uvajanja hibridnega načina dela v podjetjih odpira nove možnosti varnostnih tveganja, organizacije pa so še bolj ranljive. Kot odgovor tem izzivom, so nove naprave TASKalfa že standardno opremljene z izboljšano verzijo kopiranja identifikacijskih kartic, varnostne posodobitve pa nenehno potekajo v ozadju delovanja večopravilne naprave. Rezultat je splošna, posodobljena zaščita podatkov v vseh zaupnih dokumentih, ki je zaradi enotnega uporabniškega vmesnika enostavna za upravljanje.

Uporabniki lahko z najnovejšo tehnologijo Kyocerine umetne inteligence (AI) poudarijo ali obrišejo ročno napisane dele dokumenta, ne da bi pri skeniranju spremenili format ali sliko. Funkcija Super Resolution, ki jo poganja AI pa omogoča izboljšanje kakovosti fotografij ali logotipov z nizko ločljivostjo.

Z bogato izbiro zmogljivosti za razširitev naprav in široko paleto možnosti izpisovanja so te naprave zasnovane tako, da rastejo skupaj z razvojem podjetja. Z naraščanjem povpraševanja strank in tržnih priložnosti se povečujejo tudi zmogljivosti novih tiskalnikov TASKalfa, ki uporabnikom omogočajo dosledno zagotavljanje najboljših storitev svojim strankam.

»Naše stranke so v središču našega poslovanja in z njimi sodelujemo pri zagotavljanju izkušnje, ki ponuja njihovim potrebam prilagojeno možnost nadzora in izdelave izbranega izdelka z absolutno profesionalnostjo,« zaključuje gospod Koning.

Več informacij na www.kyoceradocumentsolutions.si ali trgovina.xenon-forte.si.