Novice za javnost

Global PrintExpo: Prvi virtualni grafični sejem

20200331 GlobalPrintExpo
Organizator verjame, da je zdaj pravi trenutek za vzpostavitev virtualnih platform tudi za grafično industrijo.
Resolve Business Management (RBM) je nedavno javnosti predstavilo svoj kreativni in inovativni koncept prvega virtualnega grafičnega sejma in konference Global PrintExpo. Wayne Beckett in Chris Watson iz podjetja RBM sta pri razvoju te spletno orientirane sejemske platforme uporabila svoje dolgoletne tehnične izkušnje v upravljanju rešite v oblaku in strokovno znanje v organizaciji obsežnejših predstavitvenih dogodkov grafične industrije. Virtualni sejem bo svoja vrata odprl junija letos.

Preberi več

X-Rite: Brezplačni kratki spletni seminarji eXact

20200331 xrite webinar1
X-Rite ponuja serijo 4-ih brezplačnih seminarjev na temo uporabe naprav družine eXact.
Ali že uporabljate naprave eXact, da v vašem tisku nadzirate CMYK in posebne barve? Obvladate njegovo uporabo? Podjetje X-Rite vabi, da se udeležite brezplačne serije kratkih spletnih predstavitev uporabe naprav družine eXact. V seriji so na voljo 4 seminarji.

Preberi več

Siegwerk na Drupi osredotočen na tisk embalaže

20200326 siegwerk rethink packaging
Siegwerk bo na Drupi in Interpack-u predstavil rešitve za tisk embalaže.
"RethINK Packaging" je moto, ki ga je podjetje Siegwerk predstavilo za nastop na sejmih Drupa in Interpack. Poleg predstavitev ponudbe tiskarskih barv in storitev za področje izdelave embalaže in etiket, s predstavitvami želijo prispevati tudi k razvoju konceptov trajnostne izdelave embalaže, hkrati pa izpostavitvi tudi svoj koncept poslovanja na način krožnega gospodarstva. 

Preberi več

Koenig & Bauer na Drupo z digitalizacijo procesov

20200326 koenigbauer drupa
Koenig & Bauer se bo na Drupi osredotočil na temo digitalizacije procesov akcidenčnega tiska in izdelave embalaže.
Koenig & Bauer bo na prihajajoči Drupi predstavil rešitve digitalizacije, razvoj novih sistemov in s tem popolnoma novo zasnovo strojev. Osrednje teme njihove predstavitve bodo sodobni delovni sistemi za izdelavo embalaže, digitalni tisk in grafične aplikacije 4.0.

Preberi več

Monotype: 50 novih pisav v oblaku

20200326 monotype fontsmith
Monotype je v svojo knjižnico pisav v oblaku dodal 50 družin pisav tipografske kolekcije Fontsmith, ki velja za tipografijo številnih blagovnih znamk.
Monotype je tipografsko platformo v oblaku, Enterprise Font Solution, nadgradil s 50 družinami pisav, ki so bile del inteligentne lastnine nedavno prevzete agencije Fontsmith. Od sedaj imajo uporabniki omenjene platforme dostop do dragocene zbirke teh pisav, ki jih lahko v založništvu uporabljajo z neomejenimi pravicami.

Preberi več