Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
TimeHarvest je na trg sprostil rešitev "Web to Print Instant! ", spletno orientiran sistem enostaven za uporabo, ki omogoča uporabnikom naročanje svojih grafičnih idej le s tremi kliki.

Sistem je bil izdelan na osnovi raziskav praktičnih zahtev koriščenja grafičnih uslug in izkazalo se je, da klienti potrebujejo visoko kvalificirane sisteme, kar za kupce oziroma vzdrževalce tovrstnih sistemov pomeni, da morajo imeti določeno stopnjo tehnične usposobljenosti in "digitalno" miselnost. Z drugimi besedami obširna množica dejansko grafičnega neznanja potrebuje profesionalno izdelavo tiskovine, za kar mora v osnovi tehnično poskrbeti sistem sam. Prav zato je primarna naloga sistema interaktivno definiranje osnovnih želje klienta. Nadaljnja grafična obdelava je prepuščena samemu sistemu in vzdrževalcem sistema.

Koncept neposrednega naročanja tiska s spleta je zato osnovan na treh klikih. Gre za uporabniku prijazen spletni vmesnik brskanja predlog (s pomočjo predogledne ikone in opisa), izdelave kalkulacije izbrane predloge in neposrednega naročanja realizacije izbrane predloge. Naročanje dodatne naklade oziroma izvedba morebitnega naknadnega popravka je s pomočjo podatkovne baze, ki hrani vse aktivnosti klientov v preteklosti, možna le z dvema dodatnima klikoma.



Sistem se lahko kupi oziroma je interesentom tovrstnega sistema na voljo tudi opcija gostovanja pri samem ponudniku rešitve.

Več informacij na http://www.timeharvest.com.