Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Canon Europe se je prvič uvrstil med vodilna podjetja v Gartnerjevem magičnem kvadrantu[1] za storitve upravljanja tiskanja.

Gartnerjevo poročilo Magic Quadrant ponuja vizualen prikaz usmeritve trga, zrelosti in vpletenih v industriji. Položaji podjetij so odvisni od njihovih dosežkov na dveh ključnih področjih: sposobnosti izvajanja in celovitosti vizije.


Greg Wilson, vodja trženja za poslovne strategije v Evropi v Canonu Europe, je ob tem dejal: »Prepričani smo, da je naša uvrstitev v kvadrant vodilnih podjetij na področju storitev upravljanja tiskanja mejnik v razvoju Canonove ponudbe storitev. Razvili smo trdne storitve upravljanja tiskanja, pri čemer upravljamo in stalno optimiziramo izpise dokumentov naših strank in z njimi povezane poslovne procese. Naša ponudba je okrepljena s celovitim globalnim ogrodjem, ki se prilagaja regijskim posebnostim. Da bi jim lahko zagotavljali odličnost, nadzor in stalne izboljšave, s strankami tesno sodelujemo ter jim nudimo strokovno upravljanje in svetovanje.«

Gartner med »voditelje« uvršča podjetja, ki storitve upravljanja tiska ponujajo številnim strankam, tudi največjim in najbolj geografsko oddaljenim, zato morajo imeti resnično globalen doseg. Imeti morajo ne samo spretnost za zagotavljanje storitev upravljanja tiskanja, pač pa tudi znanje, pobude in vire za razvoj storitev, ki bodo zahtevane v prihodnosti. Voditelje definira še dejstvo, da svoje storitve upravljanja tiskanja bogatijo s širokim izborom storitev z dodano vrednostjo. Zaradi tega so pogost izbor velikih in srednje velikih strank.

Canon je bil prav tako uvrščen med vodilna podjetja v magičnem kvadrantu za navadne in večfunkcijske tiskalnike za leto 2011.

Za več informacij obiščite www.canon-europe.com
 
###

O Gartnerjevem magičnem kvadrantu
Magični kvadrant je zaščitena Gartnerjeva metoda in se uporablja z dovoljenjem. Magični kvadrant je grafični prikaz stanja na trgu v določenem časovnem obdobju. Prikazuje Gartnerjeve analize položaja proizvajalcev glede na kriterije, ki jih za posamezni tržni segment določa Gartner. Gartner ne podpira nobenega podjetja, izdelka ali storitve, prikazane v magičnem kvadrantu, prav tako pa ne spodbuja k izbiri kateregakoli proizvajalca, ki je uvrščen v kvadrant vodilnih. Magični kvadrant je raziskovalno orodje in ne vodič za sprejemanje odločitev. Gartner zavrača vsa jamstva, izrecna ali implicitna, v zvezi s to raziskavo, vključno z vsemi jamstvi za prodajo ali primernost za določen namen.

O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in z več kot 11.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje. Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canon je prepričan, da je upoštevanje interesov družbe in okolja neločljiv del dobrih poslovnih praks. To izraža tudi skozi korporativno filozofijo Kyosei - živeti in delati za skupno dobro.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.
Sledite nam na Twitterju na @CanonBusinessEU.

O Canonu Adria d.o.o
.
Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si
 

[1]
Gartner, Inc.: Magic Quadrant za storitve upravljanja tiskanja za leto 2011, globalno, K. Weilerstein, C. Drew, Y. Li, 25. oktober 2011.