Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Canon Europe je prejel tri priznanja za »izjemne dosežke« in enega za »izjemno energijsko učinkovitost«, ki jih je v svojem poletnem izboru »Pick« podelila raziskovalna organizacija Buyers Laboratory (BLI).


 Po obsežnih laboratorijskih preizkusih je BLI nagrado Summer 2011 »Pick« podelil naslednjim izdelkom:


BLI-jev izbor Summer 2011 »Pick« vključuje tudi energijsko najučinkovitejše modele, preizkušene v zadnje pol leta, pri čemer je izstopal Canon i-SENSYS LBP6200d.

  • Canon i-SENSYS LBP6200d je prejel nagrado za Izjemno energijsko učinkovitost. Njegova letna poraba je med najnižjimi v razredu, BLI pa je še posebej izpostavil hiter zagon in inteligentno dvostransko funkcionalnost za prihranek papirja.


»Canonov uspeh na podelitvi poletnih nagrad BLI je potrditev moči Canonove tehnologije in inovacij, ki so prisotne v njegovi tehnologiji tiskanja,« je dejal David Sweetnam, direktor BLI-jevega evropskega laboratorija in raziskav. »Canon se je odlično izkazal v kategorijah črno-belega tiska, večfunkcijskih tiskalnikov in tiska velikega formata. Vse naprave so prestale večmesečna intenzivna testiranja vzdržljivosti v BLI-jevih laboratorijih, zato prejete nagrade potrjujejo kakovost in zanesljivost Canonove tehnologije.«

Paul Rowntree, direktor trženja in prodaje izdelkov za Evropo v Canonu Europe, je povedal: »Veseli smo, da je BLI priznala našo inovativno in visokokakovostno tehnologijo tiskanja, ki so jo potrdila zahtevna in brezkompromisna testiranja. Dva nagrajena modela i-SENSYS s tremi nagradami dokazujeta mogočen Canonov nabor tiskalnikov. Ponosni smo na našo sposobnost prepoznavanja potreb svojih strank, ne glede na to, ali potrebujejo enostavno izpisno rešitev, zanesljivo, zmogljivo ali okolju prijazno ali takšno, ki združuje vse te lastnosti.«

»Vse, kar delamo v Canonu, se vrti okoli slike, zato se zavedamo pomena izpisov visoke kakovosti,« je povedal Yuichi Miyano, direktor za rešitve velikega formata v Canonu Europe. »Ponosni smo na idealno razmerje med hitrostjo, kakovostjo in stroški, ki dopolnjujejo konsistentnost in zanesljivost, ki ju v poslovnem svetu pričakujejo od Canonovih izdelkov. Priznanje BLI-ja je fantastičen dosežek, ki kaže našo predanost industriji tiska velikega formata.«

Za več informacij o nagradah BLI obiščite www.buyerlab.com.

 

###


O organizaciji BLI
Buyers Laboratory je od leta 1961 vodilni neodvisni laboratorij za testiranje pisarniške opreme in zagovornik poslovnih uporabnikov. Poleg objavljanja industrijsko najbolj celovitih in natančnih poročil o preizkušanju dokumentnih rešitev (www.buyerslab.com/solutions) in naprav (www.buyerslab.com) je organizacija glavni vir obsežne baze podatkov cen in tehničnih podatkov za fotokopirne stroje, tiskalnike, fakse, večfunkcijske naprave ter rešitve. Podatkovna zbirka obsega več kot 13.000 izdelkov, zato imajo sloves industrijsko najbolj zaupanja vrednega in popolnega vira. Baza je na voljo naročnikom na spletu preko bliQ in informacijskih storitev bliQ Solutions Center in omogoča hiter in preprost dostop do poročil terenskega testiranja (BLI's First Look Reports), poročil laboratorijskih testov, poročil o rešitvah in izdelkih BLI.

Dvakrat letno z nagrado »Pick« podelijo posebno priznanje strojni in programski opremi, ki najbolj izstopa v testih. Programske rešitve morajo opraviti poglobljen hands-on pregled, ki se osredotoča na ključne značilnosti za ciljne rešitve na trgu in primerja izdelek z vodilnim izdelkom konkurence. Nagrajeni izdelki se od konkurence ločijo na ključnih področjih, kot so vrednost, nabor funkcij, enostavnost uporabe in upravljanja, združljivost strojne in programske opreme, povezovanje, varnost in podpora. Programske rešitve zaslužijo skupno oceno, ki temelji na lestvici s petimi zvezdicami. BLI-jeva nagrada »Pick« je težko prislužena, kupcem in IT-direktorjem pa nudi zaupanje ter jim pomaga pri odločitvi za nakup. Za večfunkcijske naprave, tiskalnike, bralnike, naprave širokega formata in digitalne kopirne naprave je nagrada BLI edinstvena, saj na podlagi strogih laboratorijskih testov vključuje obsežne preizkuse trajnosti in nedvoumno izpolnjuje pogoje ocene zanesljivosti, ki je glavni dejavnik za odločitev kupcev in IT-direktorjev za nakup.

Poleg testiranja pisarniške opreme za svoje naročnike ponuja Buyers Lab svetovalne storitve za kupce in široko paleto najemnih storitev zasebnega testiranja, ki vključujejo beta in predteste, teste za certificiranje, testiranje potrošnega materiala (kot so tonerji, črnilo in foto prevodniki), testiranje programske opreme in rešitev ter teste medijev za tisk (recikliran ter navaden papir).

Za več informacij o Buyers Laboratory pokličite +44 (0) 118-977-2000, obiščite www.buyerslab.com ali www.buyerslab.com/solutions ali pošljite elektronsko sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in z več kot 11.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje. Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canon je prepričan, da je upoštevanje interesov družbe in okolja neločljiv del dobrih poslovnih praks. To izraža tudi skozi korporativno filozofijo Kyosei - živeti in delati za skupno dobro.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d.o.o.
Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.

PR kontakt:
Tomaž Lukman
MA marketing d.o.o.
Stara cesta 23
1360 Vrhnika
Tel.: +386 (1) 750 20 81
Mob.: +386 51 604 917
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Dodatne informacije:

Nataša Porenta
Canon Adria d.o.o.
Dunajska cesta 128a
1000 Ljubljana
Tel.:  +386 (1) 530 87 20
Faks: +386 (1) 530 87 45
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

www.canon.si