Kodak z inovativnimi rešitvami na Gulf Print & Pack

Kodak se bo na prireditvi Gulf Print & Pack predstavil s svojimi okolju prijaznimi rešitvami za tisk oznak, označb...


Kodak Nexpress S2500.

Predstavljeni bodo stroji, kot so: digitalni produkcijski tiskarski stroj Kodak Nexpress 2500, sistem digitalne izdelave flekso klišejev Kodak Flexcel NX, osvetljevalka Kodak Trendsetter 400 IV QUANTUM v kombinaciji s Kodak PRINERGY EVO programskim sistemom in Kodak Trillian SP termalne plošče.

Posebnost tiskarske predstavitve Kodak Nexpress 2500 je posebna peta barvna enota in možnost učinka visokega tiska, kar daje slikam 3D učinek.  Sistem digitalne izdelave flekso klišejev Kodak Flexcel NX je zagotovo sofisticirana rešitev na trgu, saj omogoča zavidljivo kakovostno oziroma čvrsto reprodukcijo še tako majhnih rastrskih pik, kar se posledično v tisku odraža v bolj zveznih prehodih in bolj polnih tonih. Posebnost bodo tudi termalne plošče Kodak Trilian SP, ki omogočajo enostavnejšo in stroškovno učinkovitejšo izdelavo form z visoko obstojnostjo.

V okviru razstavnega prostora bodo predstavljene tudi programske rešitve, med katerimi ne gre spregledati delovnega sistema Kodak Prinergy PowerPack za samodejno pripravo dokumentov za tisk embalaže z opcijo predogleda, nadzor nad potekom le te in možnostjo potrjevanja na daljavo. V segmentu potrjevanja na daljavo bo predstavljena tudi rešitev Kodak Insite Prepress Portal.

Več informacij na www.kodak.com.