DELO, d. d., vnovič v INCQC 2010-2012

V Hamburgu je bil od 4. do 6. oktobra sejem IfraEXPO 2010, največji svetovni dogodek za industrijo časopisnega založništva. Na jubilejnem, tokrat že 40. dogodku se je predstavilo 341 razstavljavcev iz 33 držav z rešitvami s področja tiska časopisa in revij, oglaševanja, marketinga, sodobnega večkanalnega založništva ipd. Sejma se je tokrat udeležilo več kot 10.000 obiskovalcev iz več kot 88 držav.

G. Bogdan ROMIH (desno), direktor TS DELO, d. d., in g, Matic ŠTEFAN (levo), tehnolog grafičnega razvoja in urednik revije Grafičar, sta prevzela priznanji za članstvo v INCQC 2010-2012 in Star Club.

DELO, d. d., časopisno in založniško podjetje, si je letos s svojim dnevnim časnikom DELO za obdobje 2010-2012 prislužilo članstvo v klubu najboljših, INCQC - International Newspaper Color Quality Club. S korektno konsistentno časopisno reprodukcijsko kakovostjo v skladu z mednarodno uveljavljenimi tiskarskimi standardi je v okviru toleranc izpolnilo pričakovanja komisije. V okviru dogodka IfraEXPO 2010 smo se udeležili podelitve priznanj 109 podjetjem z vsega sveta.

Po besedah organizatorja INCQC, Rolanda Theesa, priznanje novim članom dokazuje predvsem, da ima osebje profesionalno strokovno znanje, s katerim zna upravljati sodobne delovne sisteme priprave, zagotavljanja kakovosti, tiska itn. Predvsem gre za razumevanje mednarodnega tiskarskega standarda ISO 12647 v vsakodnevni produkciji. Hkrati je tudi motivacija za nadaljnje korektno opravljanje svojega dela kot zgled drugim v tej grafični panogi.

Tekmovanje INCQC je tokrat potekalo devetič, mi smo se ga udeležili že sedmič. Večkratno (šestkratno) podeljeno priznanje za uspešno opravljeno produkcijo nas je na tokratni podelitvi umestilo ob bok najboljšim, med člane tako imenovanega Kluba zvezd (Star Club). Med njimi omenimo vsaj najbolj uspešnega, edinega devetkratnega člana kluba najboljših INCQC, to je St. Galler Tagblatt iz Nemčije.

Ker se v podjetju zavedamo, da je uspeh dosežek celotnega sinhronega produkcijskega kolektiva, se ob tej priložnosti vsem sodelujočim v projektu INCQC 2010-2012 iskreno zahvaljujemo za trud, znanje in potrpežljivost.

Za seznam članov kluba najboljših 2010-2012 kliknite tukaj.

Za več informacij o klubu najboljših 2010-2012 kliknite tukaj.
Več informacij na http://www.ifra.com.