Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Xerox Slovenija so zaradi dobrih poslovnih rezultatov in rasti prodaje v vseh segmentih julija obiskali visoki predstavniki korporacije Xerox: Roy Harding, direktor Developing Markets Operations vzhodne regije (Centralna in vzhodna Evropa, Izrael, Turčija, Bližnji vzhod, Rusija, Indija, Afrika), Sergey Chernovolenko, direktor regije CIT (Centralna in vzhodna Evropa, Izrael in Turčija) in Anton Borodikhin, direktor regije HCS (Madžarska, Slovenija, Hrvaška).

Predstavniki Xeroxa v Sloveniji - na obisku pri podjetju Etiketa.

V Sloveniji sta jih sprejela direktor Xerox Slovenija, Miklos Novak in Admir Joldič, vodja programa produkcija v Xerox Slovenija. Poleg drugih poslovnih srečanj so obiskali tudi podjetje Etiketa d. d., ki je pred kratkim inštalirala tudi najnovejši stroj Xerox Color 1000 Presses, ogledali pa so si celo nekaj slovenskih znamenitosti.
Ogled podjetja Etiketa.

Predstavniki so po ogledu prostorov Xerox Slovenija in po pogovorih z vodstvom soglasno potrdili, da je Xerox Slovenija korektno usmerjen na kupca, da so ti zadovoljni in da je poprodajna podpora na visokem nivoju.

Več informacij na www.xerox.si.