Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Mednarodni Forum o priložnostih in novostih v tiskarskih tehnologijah je iz dneva v dan bližje. 


Prav zato vas želimo še enkrat spomniti, da je Sekcija SDT/Zavod SDT v soorganizaciji Naravoslovnotehniške fakultete in ob podpori FESPE pripravila forum, o katerem boste z navdušenjem razmišljali še dolgo.



Za vas so pripravili odličen program z izjemnimi domačimi in tujimi strokovnimi predavatelji iz eminentnih inštitucij ter najuspešnejših in inovativnih svetovnih podjetij s tega področja. Skušali vam bodo razširiti obzorja o novostih v tiskarstvu, vam predstaviti zelene/ekološke tiskarske inovacije in črnila, vas seznaniti z možnostmi tiskanja na različne materiale ter si upati napovedati prihajajoče tiskarske trende.

Eden izmed največjih svetovno priznanih strokovnjakov, ki bo na forumu predstavil nekaj izjemno uspešnih primerov iz prakse, je prav gotovo Nicholas Hellmuth, FLAAR Istitute. Poleg njega bosta predavala še Karl Ebner, Sepiax Ink Technology GmbH, in Christian Schwarze, GMG GmbH, z nami pa bosta tudi predstavnika FESPE Chris Smith in Gyorgy Kovacs, novi predsednik FESPE, ki bo na svoje mesto uradno imenovan na letošnjem dogodku FESPA 2010 v Münchnu.

Na Forumu bodo svoje izjemno znanje in izkušnje z vami delili tudi strokovnjaki iz Slovenije in jugovzhodne evropske regije. Z Boštjanom Kendo se bomo spraševali, ali digitalni reklamni napisi za tiskarje predstavljajo grožnjo ali priložnost. Tadeja Muck in Gorazd Golob z Naravoslovnotehniške fakultete, s katero
Sekcija SDT/Zavod SDT na forumu nadaljuje dolgoletno sodelovanje, bosta predavala o novih industrijskih tržnih nišah in tisku na spletu. Prav tako uspešno je sodelovanje Sekcije SDT/Zavod SDT z Grafično fakulteto iz Zagreba, iz katere bosta Branka Lozo in Maja Stanić predstavila eno novejših in bolj atraktivnih tiskarskih področij - 3D tisk.



Ne zamudite te enkratne priložnosti, zato si oglejte program in se prijavite na forum.

Vse člane Sekciji SDT tiskarjev Slovenije naj opozorimo, da si s plačilom letne članarine v sekciji pridobijo mnogo posebnih ugodnosti, med katerimi je tudi ena brezplačna vstopnica za Forum. Več o članstvu.

Ob tej priliki naj vse člane
Sekcije SDT tiskarjev obvestimo  tudi o posebni ponudbi obiska Slovenskega dneva na FESPI v Münchnu 23. junija 2010. Več o tem.

Rezervirajte si dan 28. maj 2010 in se v Cankarjevem domu pridružite številnim strokovnjakom iz JV Evrope, Evrope in sveta!

PS: Vsa podjetja obveščamo, da se lahko na Forumu o priložnostih in novostih v tiskarski tehnologiji predstavite tudi kot sponzorji. Sponzorske pakete si lahko ogledate tukaj.

PS2: Forum bo potekal sočasno s tremi mednarodnimi simpoziji, ki jih, prav tako v Cankarjevem domu, organizira Naravoslovnotehniška fakulteta. Foruma in simpozijev se bodo udeležili predstavniki iz preko 20 držav. Več o simpozijih in prijavah nanje najdete tukaj.


Dodtane informacije glede Foruma:
Tina Košir, Zavod SDT
E-pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Dodtane informacije glede sponzorstva:
Amanda Gril, Zavod SDT
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Telefon:+386 41 657 921