Fespa bo v letu 2021 v Amsterdamu


Fespa Global Print Expo je bila znova prestavljena, sedaj celo v Amsterdam.
Fespa Global Print Expo naj bi skupaj z vzporednima sejmoma European Sign Expo in Sportswear Pro potekala v Madridu že marca in pozneje prestavljena oktobra letos. Zaradi nenehnega zdravstvenega tveganja zaradi širjenja korona virusa je bil sejem ponovno prestavljen v marce 2021 v Amsterdam (Nizozemska).

Čeprav se trenutno ukrepi proti širjenju kornoavirusa na šteivlnih področjih sproščajo ali pa ne posebno zaustrujejo, žal organizator zanesljive izvedbe sejma v marcu 2021 ne more zagotoviti. Verjame pa, da bodo, kakor kmalu bo mogoče, s sejmom zagotovo izpolnili pričakovanja razstavljavcev in obiskovalcev.

Marec 2021 je bil z vidika organizatorja najboljša alternativa. Nov termin razstavljavcem in obiskovalcem zagotalvja nekaj časovnega manevra, da si opomorejo od pandemije, organizatorju pa omogoča še boljšo pripravo na izvedbo sejma. Lokacija prireditve v Amsterdamu po navedbah orgniazatorja zagotalvja še boljpšo dostponost tkapo z osebnim prevozom, kot javnim iz različnih delov Evrope.

Fespa marca 2021 bo hkrati nadomestila prvtono načrtovan sejemski dogodek Fespe v Münchnu (Nemčija), zato je naslendja Fespa v bavarski prestolnici načrtovana za leto 2022.

Več informaij na www.fespa.com.