Naslednji Fachpack v 2021 namenjen trajnosti

20200525 fachpack2021
Fachpack bo vnovič v letu 2021, zaznamovala ga bo novo grafična podoba.
Nov termin sejma  Fachpack 2021 je določen, evropski sejem embalaže, tehnologije in z njo povezanih postopkov bo od 28. do 30. septembra 2021 v Nürnbergu (Nemčija). Priprave na sejem so že v polnem teku, registracija za razstavljavce je že odprta od začetka maja. Po prelomnem letu 2002 bo prihajajoči Fachpack zaznamovala tudi nova grafična podoba. 

Ena glavnih tem bo "okolju prijazna embalaža" in trenutni poslovni trendi. Na sejmu bo predstavljena reciklirana in za reciklažo primerna embalaža, prijazne surovine, embalaža za večkratno uporabo in sistemi ter okolju prijazni postopki. Sejem bo poleg predstavitve pomembnih trendov v embalažni industriji, predstavil inovativne in navdihujoče pristope v izdelavi embalaže. Obiskovalcem bodo tekom sejma na voljo tudi različni forumi, kot sta "Packbox" in "Techbox", na voljo bodo tudi delavnice in strokovna srečanja.

Del sejma Fachpack 20221 bo tudi nova grafična podoba logotipa v obliki lokaicjske oznake, ki ponazarja mesto, kjer se nekaj bistvenega dogaja v smislu iskanja novih idej za prihodnost. Simbolizira tudi dialog oziroma govorni mehurček med ljudmi na različnih nivojih grafične industrije. Uteleša aktivno reševanje, saj spominja na rokovanje.

Več informacij v koledarju dogodkov.