Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20200326 koenigbauer drupa
Koenig & Bauer se bo na Drupi osredotočil na temo digitalizacije procesov akcidenčnega tiska in izdelave embalaže.
Koenig & Bauer bo na prihajajoči Drupi predstavil rešitve digitalizacije, razvoj novih sistemov in s tem popolnoma novo zasnovo strojev. Osrednje teme njihove predstavitve bodo sodobni delovni sistemi za izdelavo embalaže, digitalni tisk in grafične aplikacije 4.0.

Obiskovalci sejma bodo na njihovem razstavnem prostoru v živo izkusili, kako izboljšati poslovne procese in produktivnost z uporabo podatkovnih storitev. Koenig & Bauer bo za področje tiska embalaže s svojimi rešitvami, programskimi in strojnimi, predstavil celoten potek del za izdelavo zložljivih škatel: tisk, izsekovanje, zlaganje in lepljenje.


V okviru partnerstva bosta podjetji Koenig & Bauer in Durst na Drupi predstavila tudi digitalne stroje za tisk običajnega in valovitega kartona, med drugim bo v živo predstavljen tudi nov sistem Varijet 106.
 
V 203 letih zgodovine podjetja se bo celotna skupina Koenig & Bauer na Drupi prvič predstavila s popolnoma novo zasnovo celotnega portfelja strojev. Njihov obsežen 4000 m2 velik razstavni prostor bo na voljo v hali 16, na njem bodo predstavljene različne programske in strojne novosti ter ponudba storitev. Obiskovalci bodo lahko v živo spoznali možnosti formatnega in rotacijskega tiska, digitalnega tiska, tiska gibke embalaže, dekorativnega tiska kovin, tisk stekla, potiska predmetov, numeracije/serializacije, varnostnega tiska in tudi dodelave.

Vredna ogleda pa bosta tudi razstavna prostora hčerinskih podjetij Iberica in Duran v hali 10, ki bosta predstavili svoj program rešitev za dodelavo.

Več informacij na www.koenig-bauer.com.