Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20200127 obility
Obility, proizvajalec programskih rešitev, se bo na letošnji Drupi predstavil na lastnem razstavnem prostoru.
Podjetje Obility, proizvajalec programskih rešitev, se je na pretekli Drupi predstavil v okviru parka inovacij (Drupa Innovation park - dpi), letos se predstavlja na svojem razstavnem prostoru B43 v hali 7a. Omenjena hala je prav tako znana po predstavitvah inovativnih novosti.
Po njihovih navedbah so v času do letošnje Drupe 2020 na trg postavili številne inovativne rešitve, med katerimi je sistem načrtovanja oziroma planiranja proizvodnje na osnovi dejanskih zajetih podatkov iz proizvodnje. Ta v kombinaciji s funkcionalnostmi platforme Obility omogoča stroškovno učinkovito planiranje proizvodnje, podatki so uporabniku lahko prikazani na različne načine.

Nove funkcije nadzora in upravljanja zalog skladišča omogočajo nadzor na daljavo tudi preko mobilnih pametnih naprav neodvisno od operacijskega sistema. Na Drupi bodo predstavili tudi novost za spletni tisk, to je rešitev Designer Pro. Njena posebnost je neposredni spletni urejevalnik predlog za tisk, ki ga je možno integrirati v različne platforme spletnega trženja, v neodvisne sisteme ga je možno integrirati tudi z API-vtičniki.

Več informacij na www.obility.de.