Ricoh na Drupi z obsežno ponudbo

20191227 ricoh drupa2020
Podjetje Ricoh je za Drupo 2020 najavil posebej obsežno ponudbo rešitev.
Podjetje Ricoh bo pod motom »Love The Way Ahead - Ljubezen do poti napredka« na prihajajočem sejmu Drupa 2020 predstavilo doslej najobsežnejšo ponudbo rešitev digitalnega tiska.  V hali 8a se bodo predstavili v okviru 1.800 kvadratnih metrov razstavnih površin, ponudnike tiskarskih storitev z njim želijo spodbuditi k internalizaciji »Henkaku«, japonski viziji inovativnih sprememb za izpolnjevanje zahtevnejših norm. Ricoh bo v živo predstavil, kako njihove tehnologije in inovativno razmišljanje podpira spremembe in rast sodobnega posla digitalnega tiska.

Predstavljen bo denimo produkcijski kapljični sistem neskončnega tiska Pro VC70000. Tehnologija je v celoti plod razvoja podjetja Ricoh, vključujoč sušilni del, ki je zaščiten s kar 43 patenti. Uporablja posebna nova barvila, ki zagotavljajo znatno širši barvni obseg izpisov. Predstavili bodo tudi razširjene možnosti uporabe sistemov barvnega digitalnega tiska Pro C7200 in Pro C9200 z novimi možnostmi dodelave.
 
Vizija Henkaku podpira transformacijo sodobnega tiska.

Predstavili bodo tudi aktualne nove različice programskih sistemov Ricoh ProcessDirector in Ricoh Supervisor. Obe po navedbah proizvajalca zagotavljata optimizirano produkcijo z uporabo osrednjega delovnega sistema Studio-Workflow, kar zagotavlja produkcijsko učinkovitost najvišje stopnje. Ricoh bo v okviru razstavnega prostora predstavil tudi številne rešitve za področje komercialnega in industrijskega tiska. Med njimi bo možno spoznati velikoformatni produkcijski sistem Pro L5160, ki je na voljo v dveh CMYK-izpisnih različicah.

Več informacij na www.ricoh.com.