Manroland - more press for less


Manroland rešitve danes na voljo za manj investicijskega vložka.
Podjetje Manroland Sheetfed je en vodilnih nemških proizvajalcev ofsetnih tiskarskih strojev s tradicijo proizvodnje že od leta 1871. Danes ima Manroland podružnice v več kot 40 državah in je globalni sinonim za vrhunsko kvaliteto in zanesljivost. Njihovi stroji so danes javnosti na voljo za precej manj vložka, kot morda mislite.

Podjetje Manroland je s svojimi rešitvami med bolj zanesljivimi in učinkovitimi, hitreje se odzovejo na vaše potrebe kot kdajkoli prej v 150 letih poslovanja. Danes niso več obremenjeni z ogromnimi obratovalnimi stroški in dolgovi, danes tako kot vsa sodobna in racionalna podjetja porabljajo in vlagajo pametno. Tudi danes nadaljujejo s proizvodnjo najkakovostnejših ofsetnih tiskarskih strojev, ki so v koraku z vrhunsko in aktualno razpoložljivo tehnologijo, kljub dejstvu, da so zmanjšali proizvodne stroške. Prav zato je danes investicija v stroje blagovne znamke Manroland bistveno nižja, kot ste kdajkoli mislili.

Več informacij na www.manrolandsheetfed.com in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..