Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190911 Vetaphone Web Cleaner
Podjetje Vetaphone bo predstavilo štiri rešitve za elektrostatsko obdelavo površin tiskovnih materialov.
Vetaphone (stand 7E28) bo na letošnjem sejmu Labelexpo Europe 2019 predstavilo štiri rešitve za elektrostatsko površinsko obdelavo materiala. Za ozko tračne sistem neskončnega tiska bodo predstavili dve rešitvi: VE1A-A (C4), ki je opremljena s štirimi keramičnimi elektrodami in namenjena enostranski obdelavi; in VE1A-M (C8), ki je namenjena za površinsko obdelavo kompleksnejših substratov, ki zahtevajo več moči.

Slednji in hkrati nov elekstrostatsko upravljalni sistem z osmimi keramičnimi elektrodami, C8, je namenjen doslednemu upravljanju elektrostatike pri največjih hitrostih tiska vse do 300 m/min. Oba modela (C4 in C8) imata certifikat CE in UL, kar dokazuje, da sta namenja kontinuirani produkciji in enostavni uporabi.

Poleg omenjenega bodo predstavili tudi različne rotacijske čistilne sisteme, ki dopolnjujejo ponudbo elektrostatskih rešitev Vetaphone. Javnosti bosta predstavljeni VE2A-W (dvostranska različica) in VE1A-W (enostranska različica) čistilni enoti, ki sta na voljo za širine tiska od 350 mm do 570 mm in zagotavljata učinkovito delovanje pri hitrostih vse do 250 m/min.

Inteligentno zasnovana oblika, visoko kakovostni valji prevlečeni z elastomerom in perforirani lepljivi valji zagotavljajo popolno odvajanje umazanije in čistost tiskarskega sistema. Čistilne enote so enostavno dostopne za vzdrževanje in so zasnovane za enostavno integracijo v elektrostatske rešitve Vetaphone s pomočjo modula iCorona, kar odpravlja kakršenkoli dodatni gonilno upravljalni sistem.

Več informacij www.vetaphone.com.