Pametne nadzorne rešitve za produkcijo etiket

20190806 eyec
EyeC se bo na sejmu Labelexpo Europe 2019 predstavil v hali 4, razstavni prostor C61.
Podjetje EyeC GmbH (Hamburg, Nemčija) ponuja sisteme za pregled in nadzor tiskovin že od leta 2002. Predstavili se bodo na letošnjem sejmu Labelexpo Europe 2019 s poudarkom na predstavitvi rešitev za nadzor proizvodnje etiket, gibke embalaže in embalažnih prilog v vseh običajnih formatih, majhnih do velikih, in na široki paleti materialov (papir, prožna ali aluminijasta folija). Prvič bodo javnosti predstavili sistem EyeC Proofiler 1200 DT.

Rešitve za pregled in nadzor tiskovin so zasnovane tako, da uporabnikom omogočajo zagotavljati njihovo kakovost in pospešijo postopke odobritev. Predstavili bodo tudi najnovejše dosežke razvoja nadzornih rešitev, ki lahko delujejo v okviru in kot del proizvodnih delovnih sistemov, kot je denimo Esko Automation Engine.

V živo bodo predstavili EyeC Proof-Runner Web za nadzor tiska ozkih zvitkov na previjalniku Jurmet Langer 3 in nadzorni modul EyeC Quality Link na vzdolžnem nožu Rotoflex VSI 440. Z modulom EyeC Quality Link bodo v živo predstavili tudi neposredno ločevanje nekorektnih primerkov tiska. Obiskovalce pa bodo seznanili tudi z novimi rešitvami za neposredni nadzor kakovosti tiska v širini do 1.700 mm.

Prvič bo javnosti predstavljen EyeC Proofiler 1200 DT, ki s formtom skeniranja največ 1.270 x 915 mm omogoča pregledovanje in potrjevanje različnih besedilnih elementov, grafik, 1D- in 2D-kod in podobnega. Novost dopolnjuje obsotječo podnubo sistmeov Proofiler 400 DT Enhanced in Proofiler 600 DT. Celotna serija EyeC Proofiler DT uporabnikom pomaga zaznati napake pri tisku, uporablja pa se tudi pri pregledih tiskovin z različnih tiskarskih sistemov.

Več informacij na www.eyec-inspection.com.