Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190607 pdbook uv days
V živo predstavljena realizacija aplikacije Padbook kot mobilna pisarna v malem.
Pod motom »Tradicija sreča sodobnost« se je nedavno zaključil 9. dogodek UV Days, ki je sprejel več kot 1300 gostov iz 46 držav, gostil pa 55 razstavljavcev. Organiziralo ga je vnovič podjetje oziroma specialist v razvoju UV-tiskarskih rešitev IST Metz.

Ena atraktivnejših predstavitev je bila zagotovo tiskovina imenovana Padbook - izpopolnjena, trajnostno proizvedena in večnamenska uporabna embalaža, ki je lahko tudi vaša mobilna pisarna v malem. Omenjen koncept so v živo oblikovno in dodelavno prilagajali s pomočjo uporabe UV-laka in sodobnega laserskega graviranja z uporabo sistemov Polar Mohr.

Kot še nikoli v preteklosti so bile predstavljene številne industrijske aplikacije UV-tiska, ki so jih omogočile 13 poslovnih partnerjev podjetja IST Metz. Omenjeno podjetje je v okviru dogodka poleg svojih UV- in LED- rešitve industrijskega tiska prvič predstavilo še optične rešitve za laboratorijsko oziroma raziskovalno uporabo. V živo so predstavili tudi obdelavo oziroma tisk različnih materialov, kot so: steklo, plastika in les.

Več informacij na www.ist-uv.com.