Nadzorni sistemi Eye C z novimi imeni

20190517 eyec proofrunner web
Podjetje Eye C je z namenom razširitev nadzornih rešitev in izboljšav obstoječih slednje bolj ustrezno preimenoval.
Podjetje Eye C je z novimi imeni različic nadzornih rešitev serij Proof Runner Web, Sheetfed, Carton Folder Gluer in Carton Sorter svojo ponudbo napravilo bolj pregledno že na prvi pogled, tiskarji bodo med njimi lažje razbrali, kaj je njihov namen.

Serija nadzornih rešitev Eye C Proof Runner Web je neposredni nadzorni sistem na sistemih neskončnega tiska iz zvitka materiala, kot je denimo tisk etike, embalaže in folij. Ta s pomočjo slikovne primerjave tiskane podobe z izvorno predlogo za tisk zazna napake neposredno v tisku ali pa denimo na previjalni enoti zvitka neposredno po tisku.

Serija sistemov Eye C ProofRunner Sheetfed je primerljiv nadzorni sistem, k ije namenjen nadzoru korektnosti formatnega tiska, tiska embalaže, zloženk ... Ti sistemi so združljivi z različnimi tiskarskimi stroji blagovnih znamk Koenig & Bauer ali Manroland Sheetfed in drugih.

Za neposredni nadzor lepljenja zložljive embalaže je namenjena posebna serija nadzornih sistemov Eye C Proof Runner Carton Folder Gluer, ki so integrirane neposredno v lepilno linijo s pomočjo posebnega prilagoditvenega modula. Nekorektno dodelana embalaža se odstrani neposredno preko strojnega izločevalnega modula.

Za večji nadzor dodelave zložljive embalaže pa je na voljo še serija rešitev Eye C Proof Runner Carton Sorter, ki preverja korektnost izsekovanja. Nekorektno izsekano embalažo prav tako neposredno izloči pred nadaljnjimi dodelavnimi postopki.

Več informacij na www.eyec-inspection.com.