Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190126 SmartControl
Osrednja tema Meech-eve predstavitve na sejmu bodo rešitve industrije 4.0, Smart Control.
Meech International bo na sejmu ICE Europe 2019 v Münchnu (Nemčija) predstavil portfelj rešitev za samodejno čiščenje in upravljanje statike na sistemih tiska, ki vsem izdelovalcem embalaže in etiket omogoča zanesljivo in polno produkcijsko učinkovito proizvodnjo. Meech bo predstavil tudi svojo aktualno novost v ponudbi, to je Hyperion SmartControl. Predstavljene bodo seveda tudi uveljavljene rešitve, to so ionizatorske letve serije Hyperion: 971IPS, 929IPS in 924IPS, ter različni stični in brez stični čistilni rotacijski sistemi.

ICE Europe 2019 je sejem, ki združuje vse vodilne proizvajalce strojnih in programskih rešitev za področje izdelave embalaže in etiket. Za podjetje Meeech je omenjeni sejem ključnega pomena za predstavitev svojih aktualnih novosti. Letos bodo javnosti predstavili osrednjo rešitev s podporo avtomatizirane industrije generacije 4.0, to je Hyperion SmartControl. Ta uporabnikom strojnih rešitev oziroma ionizatorskih letev serije Hyperion za upravljanje in nadzor statike v tiskarskih/dodelavnih sistemih omogoča neposreden podatkovni vpogled v njihovo delovanje in upravljanje za optimalno produkcijsko učinkovitost in kakovost tiska.

Hyperion SmartControl omogoča neposredno upravljanje in nadzor nad statiko tako na fiksnih kot mobilnih napravah. Omogoča povezavo do 6 naprav oziroma ionizatorskih letev Hyperion: 971IPS, 929IPS in 924IPS. Omenjene letve lahko namestimo v stroje poljubno, enostavno in kjer je to prostorsko možno. Omogočajo pa upravljanje in nadzor statike na kratki, srednji in daljši razdalji, odvisno od njihove zmogljivosti.

V živo bodo predstavili tudi Meech-evo certificirano rešitev 924EX, demonstrirali bodo uporabo in korist te v sistemih gravurnega tiska, tisku folij in procesu lakiranja. Zahvaljujoč pulznemu napajalniku Meech Hyperion 233v4 lahko omenjeni ionizatorski letvi poljubno nastavljamo napetost, frekvenco in jakost delovanja. Predvsem je zaradi omenjene prilagodljivosti nastavitev namenjena produkciji z upravljanjem tanjših statično dovzetnejših materialov.

Del predstavitve bodo tudi rotacijske rešitve samodejnega čiščenja tiskarskih/dodelavnih sistemov serije TakClean in CyClean. Rešitve TakClean so zasnovane na kontaktnih valjih z uporabo posebnega elastomera, ki je v posebnih dozirnih posodah, na ta način pa z valjev tiskarskega/dodelavnega stroja odvaja umazanijo. Rešitve CyClean pa so napredne brezstične samočistilne rešitve in tako rekoč združljive z uporabo kakršnega koli tiskovnega substrata, zagotavljajo pa odpravljanje delcev umazanije s tiskarskih/dodelavnih strojev velikosti vse do 1 mikrona.

Več informacij na www.meech.com.