Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20181004 KODAK FLEXCEL NX
Fleksotiskarska tehnologija Kodak Flexcel NX.
Skupina Kodak ob 10-letnici obstoja sistemov in rešitev Kodak Flexcel NX vabi k potegovanju za nagrade Global Flexo Innovation Awards. Namen natečaja je podeliti priznanja tiskarnam, ki uporabljajo omenjeno tehnologijo Kodak in s tem postavljajo industrijske standarde fleksotiska po vsem svetu. Nagrajena bo inovativno in kakovostno izdelana komercialna embalaža natisnjena z uporabo fleksotiskarskih plošč Kodak Flexcel NX .

V procesu vrednotenja izdelkov se bo upošteval pristop grafičnega oblikovanja, tiska in obdelave, učinkovitost delovnega sistema in upoštevanje trajnosti v proizvodnji samega izdelka. V ocenjevalni komisiji bodo sodelovalo devet strokovnjakov iz Južne Amerike, ZDA, Avstralije in Evrope.

Poleg podelitve priznanj tiskarnam, ki izstopajo po inovativnosti svojih fleksotiskarskih izdelkov, je namen tudi spoznati različne poslovne in predvsem inovativne ideje ter možnosti obdelave/izdelave embalaže v tehniki fleksotiska. Na ta način bi v Kodaku radi pobližje spoznali smernice in tendence tovrstne grafične industrije in kam bolj korektno usmerjati razvoj flekstiskarskih rešitev.

Zmagovalec natečaja bo povabljen na ekskluzivno srečanje s predstavniki skupine Kodak.

Več informacij na www.transformationalflexo.com.