Igepa Select 2017: Drugačne dimenzije tiska

20171113 Igepa Select 2017
Na letošnjem dogodku Igepa Select se je predstavilo več kot 70 razstavljavcev.
Več kot 70 razstavljavcev je na letošnjem tridnevnem dogodku Igepa Select 2017 prikazalo novosti velikoformatnega tiska, izdelave poskusnega odtisa in ekranskega predogleda, barvnega vodenja in dodelavnih tehnologij. Za področje velikoformatnega tiska je poskrbelo podjetje Igepa Systems GmbH.

Sredi septembra letos, 14.16.9.2017, se je v Essen-u (Nemčija) na 4000 m2 odvijal dogodek Igepa Select 2017, na katerem so se prestavili vsi poslovni partnerji skupine Igepa. Predstavljeni so bili različni stroji, programska oprema in mediji za področje velikoformatnega tiska, poskusnega tiska ter rešitve barvnega vodenja, dodelave … Dogodek so spremljale številne predstavitve v živo in seminarji.

Posebnost letošnjega dogodka je zagotovo folija »Switchable Film« podjetja Hanita. Kot samo ime pove, jo odlikuje funkcija preklopa med prosojnostjo in neprosojnostjo. Čutno doživetje tiskovin pa je predstavilo tudi podjetje Dimense z uporabo svojih tiskarskih tehnologij, ki omogočajo izdelavo strukturiranih izpisov debeline do 1 mm. Na ta način omogoča številne nove oblikovalske možnosti tiskovin, predvsem za področje izdelave tapet in drugih podobnih aplikacij notranje dekoracije.

Med drugimi so se svojimi novostmi predstavila tudi podjetja, kot so 3A Composite, 3M, Avery Dennison, Esko, Epson, EFI Vutek, HP, Mimaki, Orafol, Roland in številna druga. Predstaivlo pa se je tudi na novo ustanovljeno podjetje Igepa Systems GmbH, ki kot poslovni partner skupine skrbi za ponudbo velikoformatnega tiska, z njim povezane programske opreme, opreme barvnega vodenja in izdelave poskusnega odtisa. V ponudbi imajo tudi velikoformatne rešitve dodelave/predelave.

Naslednji dogodek Igepa Select prihaja v letu 2019.

Več informacij na www.igepa.de.