Meech se predstavlja na letošnjem Labelexpu Europe

20170606 Meech Hyperion 924IPS HR
Antistatična letev Hyperion 924IPS.
Podjetje Meech bo na letošnjem sejmu Labelexpu Europe (razstavni prostor 6C34) v Bruslju (Belgija) predstavilo svoje rešitve neposrednega čiščenja sistemov neskončnega tiska in antistatične rešitve. Predvsem bodo v živo predstavili njihovo delovanje in doprinos k sami kakovosti tiska etiket.

Adam Battrick, prodajni direktor pri Meech-u, da se z razvojem tovrstnih rešitev ukvarjajo zato, ker se zavedajo, da so na tem področju tudi največji izzivi za doseg optimalne kakovosti produkcije. Razvite so na zahtevo in glede na potrebe/želje uporabnikov.

Del razstavnega programa bodo samočistilne rešitve CycleanTM in TakCleanTM. Samočistilne rešitve CycleanTM so kompaktne brezstične rešitve, ki iz tiskarskega sistema neposredno učinkovito odvajajo nečistoče velikosti dolca do 1 mikrona. Združljive so tako rekoč za uporabo v kombinaciji s kakršnimkoli tiskovnim medijem. Rešitve TakClean™ so razliko od že opisanih kontaktne rešitve, ki so namenjene počasnejšim sistemom tiska etiket. Osnova je transferni elastomer, ki je v kontaktu z valji upravljanja tiskovnega medija in na ta način odstranjuje nečistoče s teh.

20170606 Meech CyClean
Rešitev CycleanTM.

V okviru rešitve serije Hyperion pa bodo obiskovalci lahko spoznali antistatične letve Hyperion 971IPS, 929IPS in 924IPS. Modela antistatičnih letev 971IPS in 929IPS sta ekstremno zmogljiva in zagotavljata zanesljivo nadzor statike v tiskarskem sistemu, letev 924IPS pa je ena bolj uveljavljenih kompaktnih rešitev s pulznim ionizatorjem. Vse rešitve so enostavne za namestitev in nastavitev za učinkovito in zanesljivo eliminacijo statike.

Več informacij nawww.meech.com.