Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170116 Meech CyClean
Podjetje Meech International se bo predstavilo na letošnjem sejmu ICE Europe 2017, ki bo v Münchnu (Nemčija). Posebnost bo predstavljen čistilni sistem Cy Clean.
Podjetje Meech International bo na sejmu ICE Europe, ki bo od 21. do 23. marca 2017 v Münchnu (Nemčija), skušal prikazati, kako pomembna je čistost vodil in nadzor elektrostatike v sistemih tiska embalaže.

Razvoj nadzornih elektrostatičnih in čistilnih rešitev podjetje Meech International vodi na pridobljenih povratnih informacijah uporabnikov. Zato so prepričani, da so njihovi izdelki dejanska slika potreb trga kakovostnih grafičnih izdelkov. Eno od področij, ki si ga želijo deliti, je zagotovo združljivost in podpora sodobno vodene in nadzorovane grafične industrije generacije 4.0.

Obiskovalci bodo na razstavnem prostoru lahko spoznali celotno serijo rešitev Hyperion za zanesljiv nadzor elektrostatike: 971 IPS, 924 IPS in 929 IPS DC-elektrode. Te zagotavljajo razelektritve sistema za nemoteno delovanje tiskarskih sistemov, njihova namestitev je hitra in enostavna.

Predstavili pa bodo tudi celotno paleto rešitev za samočiščenje vodil tiskarskih sistemov družin Tak Clean in Cy Clean. Tak Clean so kontaktne samočistilne rešitve zasnovane s posebnimi Tak-elastomer kontaktnimi valji in luknjastim samolepljivim valjem. Cy Clean pa so kompaktne brezkontatkne samočistilne rešitve z optimalnimi samočistilnimi zmogljivostmi. Praktično so primerne za uporabo na poljubnih sistemih neodvisno od uporabljenega materiala.

Več informacij na www.meech.com.