Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160817 Mueeslov
Printcity bo predstavil nove POS-rešitve.
Branžno združenje Printcity bo na tokratnemu sejmu Fachpack organiziralo seminar, na katerem bodo predstavili nove POS-rešitve. Skupaj s svojimi člani se bo združenje Printcity ponovno predstavilo na skupnem razstavnem prostoru v Nürnbergu (Nemčija).

Na zadnjem Fachpacku so predstavili projekt »Müeslove«, celosten embalažni sistem za embaliranje in trženje žitaric. Z njim so predstavili zakonske zahteve za živilsko industrijo in možnosti izdelave živilske embalaže skladnje z njimi. Embalaža je ponazarjala življenjski slog s pomočjo POS-panoja v ozadju. Vse je bilo izdelano v tehniki digitalnega tiska.

Aktualni seminar na temo embalaže »Oblikovanje, razvijanje in izdelava embalaže« bo potekal v torek, 27. septembra 2016, v okviru foruma Pack Box. S člani združenja bodo podrobno preučili različne teme glede možnosti optimalne postavitve blagovne znamke na POS-aplikacijah, katere tehnologije omogočajo kvalitetno izvedbo, kakšne so možnosti neposredne komunikacije s strankami, kakšen pomen ima pri tem digitalni tisk?

Več informacij na www.fachpack.de in www.printcity.de.