Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Ugra, švicarski kompetentni center medijskih in tiskarskih tehnologij, letos šteje 60. jubilej. V tem vzdušju se bodo predstavili tudi na letošnji Drupi.


Kot oddelek za raziskave tehnologij in postopkov grafične industrije je bila uUgra ustanovljena v letu 1952. V namen 60. obletnice bodo na Drupi predstavili na novo zasnvoane rešitve za nadzor tiskarskih procesov in kvalitete tiska.

UDACT, Ugrino orodje za barvno upravljanje in certificiranje monitorjev, bo predstavljen v različici 2.0. Omenjena programska rešitev omogoča analizo in certficirianje, kot tudi barvno umerjanje monitorjev v skladu z ISO zahtevami. Ugra PSO Analyzer - UPPCT bo predstavljen v različici 1.5. Omenjen programski sistem omogoča neporedno vrednotenje poskusnih odtisov in produkcijskih odtisov v skladu z ISO zahtevami in hkrati shranjuje poročila o korektnosti tiska. Predstavljeno bo tudi nov koncept Ugrinega vrednotenja kakovosti, Ugra Score.

Omenjeni produkti so edinstveno orodje za zagotovitev PSO standardiziranega toka grafičnih procesov za zagotovljene standardno izdelane tiskovine.

Več informacij na www.ugra.ch.