Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Aktualna predavanja bodo obravnavala industrijsko obravnavane grafične teme.
Jutri, 17. novembra, se bodo na digitalni platformi Drupa Preview odvijala nova predavanja in video seminarji. Mednarodni govorniki, kot so Jack Stratten, Fons Put ali Deborah Corn, bodo predstavili priljubljene teme grafične panoge in obiskovalcem omogočili sodelovanje s postavljanji vprašanj v živo. Posebno področje platforme Conference Area  bo s kratkimi predstavitvami predstavilo forume na prihajajoči Drupi, govorca Achim Halpaap in Michael Gale pa bosta predstavila svoj pogled v prihodnost tiskarske industrije.

Vsi zainteresirani se lahko brezplačno prijavijo na prihajajoče spletne seminarje na platformi Drupa Preview preko povezave https://preview.drupa.com/17Nov2020. Ti bodo obravnavali industrijsko obravnavane grafične teme, kot so kapljične tehnologije tiska, trendi v izdelavi embalaže in aditivne tehnologije tiska. Strateška svetovalka Kristin Kain bo skupaj z Marcom Kerschom iz skupine Bertelsmann poskusila odgovoriti na vprašanje, kako lahko tisk preživi v digitalnem svetu.

Poleg predstavitev in spletnih seminarjev bo na voljo ponovno mreženje in navezovanje stikov. Networking Plaza bo kot umetna inteligentna platforma mreženja poskušala zbližati sodelujoče (poslušalce, gledalce, dobavitelje, strokovnjake ...) glede na skupen izkazan interes. Z želenim stikom lahko sodelujoči osebno komunicirajo v virtualni sobi z avdio- ali video-klicem.

Več o brezplačni registraciji v spletne seje in seminarje na https://preview.drupa.com/en/Registration

Več informacij na preview.drupa.com.