Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

GRID20 - 10. znanstveni in profesionalni grafični dogodek.
Organizatorji simpozija GRID 2020 z veseljem vabijo vse interesente k sodelovanju pri izvedbi 10. znanstvenega in profesionalnega grafičnega dogodka GRID20. Mednarodni simpozij grafičnega inženirstva in oblikovanja - International Symposium on Graphic Engineering and Design - GRID bo potekal v novem Sadu (Srbija) od 12.-14. novembra letos. Ponovno ga bo gostila in organizirala fakulteta tehničnih znanosti iz Novega Sada, oddelek za grafično inženirstvo in oblikovanje.

COVID-19 kot globalna pandemija je močno posegla v naša vsakdanja življenja. Tenutno je naša skrb pretehtati razmere in sprejeti ukrepe za učinkovit globalni zagon gospodarstva, ki bo ponovno stabilno. Prav zato organizator verjame, da bo letošnji dogodek pozitivni dejavnik v tem procesu zagona. Vsi interesenti, znanstveniki, raziskovalci, svetovalci, profesionalci in drugi na grafičnem področju so zato vljudno vabljeni k sodelovanju in vsebinskemu sooblikovanju dogodka.

Časovnica:
30/06/2020 - Rok za oddajo prispevka
10/07/2020 - Obvestilo o potrditvi teme
10/09/2020 - Rok za oddajo prispevka
01/10/2020 - Konec pregleda
12-14/11/2020 - DNEVI SIMPOZIJA GRID20

Dodatne infromacije dogodka so na voljo na spletni povezavi:
http://www.grid.uns.ac.rs/symposium/enpocetna.html


Več informacij na:

GRID Organizacioni Odbor / GRID Organization Committee
S: GRIDsimpozijum / GRIDsymposium
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
FB: GRIDSymposium
TW: grid_symposium
LI: GRID Symposium

Univerza v Novem Sadu | Fakulteta tehničnih znanosti | Grafično inženirstvo in oblikovanje
Trg Dositeja Obradovića 6, 21000 Novi Sad, Serbia