Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190530 delavnica vodja proizvodnje
Dobro usposobljen vodja proizvodnje je ključnega pomena za vsako proizvodnjo.
V okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetencki je namenjen vsem s srednjo poklicno ali nižjo izobrazbo in so starejši od 45 let, vas vabimo na brezplačno usposabljanje, ki prinaša nova poklicna znanja s področja vodenja proizvodnje. Razpoložljivi bodoči termini so: 11., 12., 19. in 20. junij 2019.

Dobro usposobljen vodja proizvodnje je ključnega pomena za vsako proizvodnjo, saj v prvi vrsti skrbi, da vsi procesi tečejo brez zastojev. Z ustreznimi znanji in uporabo sodobnih metod pa lahko vašo proizvodnjo ne le dobro vodi brez zastojev, temveč z uvajanjem določenih sprememb doseže številne prihranke, krajše čase, manjše zaloge in nižje stroške.

Vodje v proizvodnji morajo biti sposobni slediti trendu sprememb, katerih osnovna ideja je racionalizacija procesov, vitka proizvodnja, vpeljava novih metod spremljanja proizvodnje, kar vse vodi do znižanja stroškov ter povečanje konkurenčnosti.

Program usposabljanja obsega naslednja modula:
  •  MODUL 1: METODE IN TEHNIKE VITKE PROIZVODNJE
  •  MODUL 2: MEHKE VEŠČINE VODENJA

Udeleženci bodo obravnavali tudi uspešno implementirane projekte s predstavitvijo doseženih rezultatov, tako v operativnem kot v ekonomskem smislu.   

Predavala bosta:
  • Bojan Fišinger, ing. stroj., black belt, je strokovnjak na področju metod in tehnik vitke proizvodnje s prakso iz proizvodnje ter številnimi uspešno vpeljanimi primeri optimizacije.
  • Vladimir Pirc, dipl. org. dela, z dolgoletnimi izkušnjami iz proizvodnje ter predavateljskim stažem od 1995. Angažiran je predvsem pri usposabljanju vodij, z namenom zviševanja lastne učinkovitosti in uspešnosti ter uspešnosti njihovih sodelavcev. 

Vabimo vas, da izkoristite to priložnost in v ta intenzivni trening vključite vse vodje v proizvodnji, da bodo sposobni slediti trendu sprememb, katerih osnovna ideja je racionalizacija procesov in konkurenčna prednost. Na dogodek se je potrebno prijaviti!

Projekt se izvaja v sodelovanju z:
20190530 delavnica vodja proizvodnje sponzorji

Več informacij na www.cpu.si.

Sašo Pristavec
T: 01 5897 659
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.