SIST vabi na Dan odprtih vrat

20181004 sist iso logo
Slovenski inštitut za standardizacijo (SIST).
Vsako leto 14. oktobra organizacije za standardizacijo po vsem svetu obeležujejo svetovni dan standardizacije kot poklon tisočim sodelujočim strokovnjakom, ki pripravljajo prostovoljne standarde. Ob tej priložnosti v Slovenskem inštitutu za standardizacijo pripravljajo »Dan odprtih vrat«. Svoje prostore bodo odprli za javnost v petek, 12. oktobra 2018, od 10. do 13. ure na Šmartinski cesti 152 v Ljubljani.

Z dnevom odprtih vrat želijo javnost seznaniti z dejavnostjo slovenske nacionalne standardizacije in predstaviti pomen standardov pri zagotavljanju kakovosti proizvodov in storitev, zviševanju ravni varnosti, varovanju zdravja in življenja, varstvu okolja ter pospeševanju mednarodne trgovine. Pripravili so zanimiv program:

10.00-11.00

Delavnica: Standardi za boljšo prihodnost

- kratka predstavitev standardizacije in področja dela
- prednosti uporabe standardov za MSP
- ogled in nakup standardov preko spletne strani
- izmenjava mnenj in izkušenj, vprašanja in odgovori

12.00-13.00

Okrogla miza: Informacije za uspešne poslovne odločitve

- kratka predstavitev KT in koristne informacije za MSP
- pomoč uporabnikom
- izmenjava mnenj in izkušenj, vprašanja in odgovori


Če vas zanimajo informacije o slovenskih standardih s pojasnili na spletni strani www.sist.si niso dovolj, jih obiščite v petek, 12. oktobra 2018, in z veseljem vam bodo odgovorili na vprašanja.
 
Kako do inštituta SIST?
SIST se nahaja v nakupovalnem središču BTC, na severnem delu hale A (bivši sedež uprave BTC). Predavalnica SIST je v 1. nadstropju. Ob vseh stavbah nakupovalnega središča BTC so po 9. uri na voljo brezplačna parkirna mesta.

Zaradi prostorskih možnosti vas prosimo za predhodno najavo na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Več informacij na www.sist.si.