Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Vsebina letošnjega 9. foruma bo večbarvni tisk.
Inštitut Fogra bo 4. oktobra ob 15. uri v Münchnu (Nemčija) vnovič organiziral Colour Management Café. Vsebina letošnjega 9. foruma bo večbarvni tisk, na njem se bodo predstavili številni proizvajalci z rešitvami za področje večbarvnega tiska. Na voljo bodo tudi predstavitve in testi opreme v živo.

V živo se bo izvedlo pet barvnih postopkov: ECG-karakterizacija (upravljanje profilov), upravljanje ECG-poskusnega tiska (na osnovi 7C-ofsetnega tiska), spektralno napoved (spektralna napoved prekrivanja in tonskih vrednosti posebnih barv na osnovi manjšega nanosa), separacijo AdobeRGB-slikovnih predlog in posebnih barvnih odtenkov.

Postopke bodo predstavili sami proizvajalci večbarvne upravljalne opreme. Namen omenjenih predstavitev je, da se udeleženci med izvedbo teh seznanijo z aktualno tovrstno tehniko razvoja, primerjajo rezultate in izmenjajo mnenja.

Predstavitve bodo potekale v angleškem jeziku, na voljo bodo tudi v živo preko spleta. Posnetki bodo na voljo tudi po dogodku v Fogrini medijski knjižnici (Fogra-Mediathek). Več o dogodku na https://www.fogra.org/cmcafe.

Več informaicj na www.fogra.org.