Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180726 10 uvprinting fogra forum
10. uporabniški simpozij na temo UV-tiska bo 7. in 8. novembra letos v Münchnu (Nemčija).
UV-ofsetni tisk je v zadnjih letih postal bolj razširjen in nova tržna niša.  Prehod na UV-način tiska je danes bistveno enostavnejši, poslovne oziroma strateške odločitve glede nakupa novih so težje, saj se je potrebno odločiti med konvencionalno in UV-tehnologijo. Za poslovni uspeh so danes ključnega pomena nova vedenja, raznovrstnost potrošnega materiala in potrebe trga so se bistveno povečale. V ta namen Fogra prireja 10. forum UV-tiska (User Forum UV Printing ), ki bo 7. in 8. november 2018 v Münchnu (Nemčija).

V UV-ofsetnem tisku je tako kot pri klasičnem potrebno zagotoviti združljivost vseh materialov: vlažilne raztopine, čistilnih sredstev, tiskarskih barv, plošč, lakirnih sredstev in še česa. Nezdružljivost lahko namreč na dolgi rok vpliva na obrabljenost in kondicijo tiskarskega stroja, kar vpliva na ceno tiska.
 
10. uporabniški forum bo obiskovalcem nudil teoretično in praktično pomoč pri pravilni izbiri in koordinaciji omenjenih materialov za obstoječe in prihajajoče tiskarske tehnologije UV-tiska. Na voljo bodo številna predavanja in strokovnjaki, s katerimi boste lahko izmenjali mnenja oziroma izkušnje.

Za obisk foruma se je potrebno prijaviti najkasneje do 31. avgusta letos. Prijavite se lahko tukaj.
 
Več informacij na www.fogra.org.