Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160315 efi cross media marketing
Večmedijske storitve vaše ponudbe lahko znatno pripomorejo rasti vaših tiskanih opravil.
Ste se že kdaj vprašali, ali bi tiskarne v okviru svojih storitev morale ponuditi tudi storitev večkanalnega trženja? Kakšno povezavo ima to s tiskarskimi opravili? Je to dejansko že uveljavljena nadgradnja in praksa tiskarskega posla?

Podjetje v EFI na to temo javnosti ponuja novo e-knjigo. Vabijo pa vas tudi na e-seminar, na katerem bodo imeli besedo vodilni strokovnjaki s tega razvojnega področja.

Tržniki imajo v svojem poslu vedno tendenco najti najbolj učinkovito orodje oziroma način za promocijo, doseg in komunikacijo s svojimi potencialnimi kupci. Včasih je pravi pristop nova oblika promocijske brošure, včasih direktno naslavljanje, včasih letaki, včasih pa masovna spletna pošta … V praksi pa se vedno znova izkaže, da je za največji doseg in učinek najbolje uporabiti vse aktualne promocijske možnosti, torej več medijskih oziroma komunikacijskih kanalov/pristopov.

Podjetje v EFI na to temo javnosti ponuja novo e-knjigo (PDF). Vabijo pa vas tudi na e-seminar, na katerem bodo imeli besedo vodilni strokovnjaki s tega razvojnega področja.



Podrobnosti e-seminarja:

Termin: 16. marec 2016, ob 15.00 uri

Prijava



Več informacij na www.efi.com.