Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20150608 working with pantone
Predavanje brez kotizacije bo potekalo v angleškem jeziku.
Naravoslovnotehniška fakulteta, Oddelek za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje v sodelovanju s podjetjem HSH d.o.o., ki v Sloveniji zastopa podjetje Pantone, Inc, vabi na zelo zanimivo predavanje o celotnem PANTONE programu, ki ga pri svojem vsakodnevnem delu uporabljajo: grafični oblikovalci, tiskarji, oblikovalci embalaže, priprava za tisk, modni oblikovalci, oblikovalci tekstilij, pohištva, gospodinjskih aparatov, izdelkov iz plastike, proizvajalci barv ...

Vsebina predavanja
Predavanje je namenjeno: študentom, profesorjem, grafikom, arhitektom in vsem v industriji, ki imajo dnevno opravka z barvami in oblikovanjem.

Na predavanju bodo predstavljeni vzorci široke palete PANTONE katalogov kakor tudi merilni instrumenti Capsure in ColorMunki s pripadajočo programsko opremo.

Predstavljen bo koncept PantoneLIVE, ki ga že uporabljajo največje multinacionalke za svoje izdelke z zaščitenimi barvami svojih blagovnih znamk.

Predavanje bo v angleškem jeziku s projekcijo, ki ga bo vodila Ingrid Holacsek, direktorica prodaje PANTONE za področje srednje in vzhodne Evrope.

Kje, kdaj?
Predavanje bo na NTF, Oddelek za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje, Snežniška 5, v Ljubljani, predavalnica P1, v sredo, 10.6.2015 ob 12:00, pa do predvidoma 13:30.

Ostalo
Po predavanju, ki je brez kotizacije, bo omogočeno tudi individualno svetovanje.

Dodatne informacije o izdelkih PANTONE so dosegljive na www.hsh.si , zavihek pantone.

Prijava
ZARADI OMEJENEGA PROSTORA VAS PROSIMO, DA SVOJO UDELEŽBO POTRDITE NA ENEGA OD NAVEDENIH ELEKTRONSKIH NASLOVOV (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

Več informacij na:

HSH d.o.o.
T: 01/ 505 70 28
E1: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
E2: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
S: www.hsh.si