Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20150317 konica minolta-logo
V današnjih časih trendi narekujejo inovativnost, avtomatizacijo delovnih procesov in zniževanje stroškov. Ponudniki, ki želijo ohranili svojo konkurenčnost na trgu, morajo vsekakor slediti tem trendom z nadgrajevanjem svojega znanja in opreme.
 
Zato vas Konica Minolta Slovenija vabi na izobraževanje na temo: APLIKACIJE ZA PRODUKCIJSKI TISK.
 
Predstavljene bodo aplikacije, ki omogočajo:
  • Optimizacijo delovnega procesa
  • Impozicijo tiskovin
  • Izdelavo variabilnih dokumentov (VDP)
  • Kalkulacijo stroškov tiska
  • Barvno upravljanje
 
Izobraževanje bo potekalo v torek 24.03.2015 od 15.00 do 17.00 ure v prostorih Konice Minolte Slovenija na Letališki 29 v Ljubljani, kjer vam bodo tudi praktično predstavili aplikacije iz njihove ponudbe, ki vam lahko olajšajo delo, povečajo produktivnost in zmanjšajo stroške pri produkciji tiskovine ali marketingu.
 
Prijave sprejemajo po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
V kolikor imate morebitno težavo ali vprašanje, jim jo lahko omenite že pri sami prijavi, tako vam bodo lahko lažje svetovali med izobraževanjem.
 
Vsi udeleženci izobraževanja bodo deležni 10% popusta pri nakupu aplikacij iz ponudbe Konica Minolta in brezplačnega izobraževanja.
 
Nekoga izmed udeležencev bodo izžrebali za popust v vrednosti 100 Eur pri nakupu katerekoli aplikacije iz njihove ponudbe.
 
Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo. V primeru večjega števila prijav bo organiziran dodatni termin, o čemer vas bodo obvestili po elektronski pošti.
 
Več informacij na:
Andrej Soklič, vodja programa aplikacij za produkcijski tisk
Konica Minolta Slovenija, d.o.o.
Letališka cesta 29
1000 Ljubljana
S: www.konicaminolta.si