Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
V četrtek, 29.3.2012 bo v Ljubljani delavnica Oblikovanje novih poslovnih modelov: spremenite vaše ideje v uspešnice. Delavnica je namenjena vsem, ki razvijajo nove produkte, storitve in celotne organizacije. Na delavnici bo predstavljena metoda Kanvas poslovnih modelov, ki jo uspešno uporabljajo nekatere največje svetovne gospodarske družbe (Fortune 500) in z navdušenjem tudi številna novo-ustanovljena podjetja.


V družbi za strateško oblikovalsko svetovanje, Vizuarna, pripravljajo delavnico Oblikovanje novih poslovnih modelov: spremenite vaše ideje v uspešnice. Na delavnici bo predstavljena metoda Kanvas poslovnih modelov. Metoda omogoča vsem organizacijam, tako javnim kot zasebnim dinamično načrtovanje poslovnih modelov.

V času hitrih sprememb v družbi in ekonomijii metodo uspešno uporabljajo v nekaterih največjih svetovnih organizacijah (Fortune 500). Kanvas omogoča vsem, ki razvijajo produkte ali storitve in vodijo celotne organizacije preizkušanje in modeliranje še pred objavo v javnosti ali na trgu. Vodjem celotnih organizacij ali posameznih oddelkov metoda pomeni pomemben pripomoček pri potrjevanju naložb, še posebej za nove inovativne produkte in storitve.

Dodatne informacije in prijava za delavnico je možna na spletni strani www.vizuarna.si/delavnice.

Vizuarna
Görlitzer Straße 52  
c/o Nest (Coworking)  

D-10997 Berlin
T: +49 30 367 40 992
F: +49 30 616 75 171
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
S: www.vizuarna.si