Izobraževanje

Drupa 2020: Nove površine za tekstilni tisk

20200224 Drupa Touchpoint Textile
Touchpoint Textile je nov razstavni koncept letošnje Drupe 2020 v hali 4, ki bo tematsko obarvana z aplikacijami digitalnega tekstilnega tiska.
Na letošnji Drupi 2020 bo med različnimi razstavnimi koncepti tudi nov forum “Touchpoint Textile” v hali 4, ki bo predstavil različne možnosti digitalnega tekstilnega tiska. Te so primerne za različne industrijske sektorje, na samem sejmu bo možno videti tudi izdelavo tekstilnih aplikacij tiska v živo v okviru tako imenovane mikro tovarne “Micro Factory”. Nov razstavni forum "Touchpoint Textile" želi izpostaviti vse večji pomen digitalnega tiska na tekstil in uveljavitev tega na novih presečnih trgih, kot so izdelava embalaže, velikoformatni industrijski tisk in funkcionalni tisk. To so tudi gospodarski segmenti, ki ponujajo velik potencial rasti poslovanja.

Preberi več

Virtualni spletni seminar Pantone

20200226 xrite pantone
Pantone - globalno najbolj veljavna barvna referenca.
X-Rite poziva k spletnemu seminarju na temo upodobitev posebnih barv Pantone. Kako barve nastanejo? Kako jih ustvarimo? Kdo jih ustvari? Seminar je enkratna priložnost da iz naslonjača spoznate, kako je zasnovan koncept Pantone Formula Guide. Virtualno boste izkusili tudi tisk posebnih barv.

Preberi več

Prihaja Fogrin simpozij barvnega upravljanja

20200205 Fogra Farbmanagement Symposium 2020
Fogrin simpozij barvnega upravljanja bo v hotelu Holiday Inn v Münchnu (Nemčija).
Pod motom »Matching colour – Matching People / Primerjava barv - Primerjava ljudi« bo 12. in 13. februarja potekal Fogin simpozij barvnega upravljanja. Mednarodni strokovnjaki in tehniki na tovrstnem področju bodo z obiskovalci delili mnenja, izkušnje, na voljo bodo številne možnosti povezovanja z njimi.

Preberi več

Online Print Symposium 2020: Trendi tiska jutri?

20200120 online print symposium
Naslednji simpozij Online Print Symposium bo v marcu letos.
8. simpozij Online Print Symposium bo letos obiskovalcem pomagal predvsem usmeriti se na pravo poslovno pot glede na vse bolj dinamičnem trgu, predstavil bo rešitve in ideje za uspešno poslovno prihodnost. Pod motom "Preoblikovanje DNK tiska - Transforming the DNA of Print" bo predstavil celosten pogled na spremembe spletnega tiska.

Preberi več

Fogra vabi na simpozij Colour Management

20191205 fogra simpozij
Fogra vnocič vabi na simpozij barvnega upralvjajna Colour Management.
Mednarodni simpozij barvnega upravljanja bo 12. in 13. februarja 2020 v hotelu Holiday Inn v Münchnu (Nemčija). Moto prihajajočega simpozija bo »Matching colour - Matching people (Primerjava barv - primerjava ljudi)«. Na simpozij so vabljeni vsi interesenti, simpozij bo potekal v nemškem in angleškem jeziku.

Preberi več

GoDigital: 2019 Podatki in umetna inteligenca

20191022 godigital
Konferenca bo povezala poglede vodilnih analitskih hiš o svetovnih trendih in gibanjih, vidik in usmeritve Evropske komisije, ponudnike rešitev in podjetja, ki so že začela z uvajanjem umetne inteligence v poslovne procese.
Umetna inteligenca igra vedno večjo vlogo v naših življenjih in ima ključno vlogo pri optimizaciji poslovnih procesov, povečanju dodane vrednosti izdelkov in storitev. Po mnenju strokovnjakov bo umetna inteligenca v prihodnosti najbolj pomembna in prebojna tehnologija v poslovnem svetu ter motor rasti konkurenčnosti gospodarstva, zato ni presenetljivo, da so številna podjetja v umetni inteligenci že prepoznala velik potencial. Vabljeni na osrednjo poslovno konferenco GoDigital - Podatki in umetna inteligenca, ki bo 19. novembra v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.