Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Z M-Files je vaša konotrola kakovosti centralizirana, avtomatizirana, sledljiva ...
Konica Minolta Slovenija vas vabi, da se pridružite prihajajočemu spletnemu seminarju, na katerem bodo govorili o uporabi M-Files dokumentnega sistema kot orodja za upravljanje kakovosti (QMS - Quality Management System). Za udeležbo je potrebna prijava.

#konicaminolta #webinar #spletniseminar #qms #kontrolakakovosti #kakovost #nadzor

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fogra že devetič organizira simpozij simpozij Color Management v Münchnu.
21. in 22. februarja bo v Münchnu (Nemčija) že 9. simpozij o upravljanju barv. Vseh 21 govorcev je zdaj dokončno izbranih. Praktiki in uporabniki iz tiskarskih podjetij ali skrbnikov blagovnih znamk bodo delili svoje znanje z javnostjo. Trenutno je 200 prijavljenih 200 iz skoraj 20 držav.

#fogra #barvnoupravljanje #simpozij #barvnoujemanje #barvnoskladje #standardizacija

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Cilji informacijske dobe so opolnomočiti posameznike z veščinami, kot so reševanje problemov, medijska in z njo povezana digitalna grafična pismenost, informacijska in tehnološka pismenost.
Programski jeziki in okolja, ki temeljijo na slikovnih delčkih, imajo več prednosti na začetku poučevanja programiranja v primerjavi z bolj tradicionalnimi besedilnimi programskimi jeziki. Zlasti slikovni delčki odpravljajo breme učenja sintakse jezika in obravnavanja napak, povezanih z njo. Številna okolja, ki temeljijo na slikovnih delčkih, so močno osredotočena na razvoj grafičnih iger, animiranih zgodb in simulacij, medtem ko bolj splošna programska okolja običajno temeljijo na besedilu.

#izid #graficar #programiranje

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Glavni cilj sodelovanja NTF in podjetja Jamnik je povezati stroko in industrijo ter vpeljati študente v celovito izkušnjo celostnega oblikovanja embalaže za naročnika.
Sodelovanje med industrijo in univerzami olajša prenos strokovnega znanja in tehnologije med obema sektorjema. Univerze so središča raziskav in inovacij ter ustvarjajo odkritja in napredek. Industrijski partnerji pa lahko izkoristijo to znanje tako, da pridobijo dostop do novih idej, izsledkov raziskav in inovacij, razvitih v akademskih ustanovah. Prav tako spodbuja skupne raziskovalne in razvojne dejavnosti. Industrija se pogosto srečuje s praktičnimi težavami in izzivi, ki zahtevajo inovativne rešitve. S partnerstvom z univerzami lahko izkoristijo akademsko strokovno znanje in vire za reševanje teh izzivov. Skupni projekti raziskav in razvoja lahko privedejo do razvoja novih izdelkov, tehnologij in procesov, kar koristi tako industriji kot univerzi.

#izid #sodelovanje #izobraževanje #industrija #studenti #ntf

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Izjemna priložnost preskusa aplikacije visokokakovostnih dekorativnih folij Image Perfect.
Fortuna Digital vabi na delavnico Image Perfect | Wrap Trening, na kateri bodo udeleženci deležni nasvetov in trikov aplikacije dekorativnih samolepljivih folij Image Perfect s tehnologijo SuperGlide in PerfectAppy. Potrebna je prijava!

#fortunadigital #delavnica #dekorativnefolije #dekoracijavozil

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fogra je objavila obsežen program seminarjev.
Jeseni se bodo začela nova Fogrina izobraževanja. Septembra bo namreč Fogrina spletna akademija pričela izvajati nove seminarje, na voljo je razpisanih 60 spletnih terminov. Ob ponedeljkih ob 9. in 17. uri bodo tako lahko vsi zainteresirani pridobili nova osnovna kot specifična znanja.

#fogra #ofsetnitisk #barvnoupravljanje #3dtisk #ui #umetnainteligenca #papir #materiali