Dodelava

Böwe Systec nadgradil serijo rešitev Fusion


Fusion Speed z visoko stopnjo avtomatizacije omogoča obdelavo 30.000 kuvert na uro.
Novost v ponudbi Böwe Systec naj bi bila javnosti razkrita na Drupi, a da ne bo potrebno čakati celo leto, so jo javnosti razkrili kar preko spleta s predstavitvijo celotne ponudbe poštnih linij.

Preberi več

Kama: Neposredna izdelava Braillove pisave


Kama Auto-Braille za neposredno izdelavo zložljive embalaže s pisavo za slepe in slabovidne.
Podjetje Kama je trgu ponudilo nov strojni modul za neposredno izdelavo Braillove pisave. Modul Auto-Braille je namenjen integraciji na lepilni linij Flex-Fold 52i, kar je prvotno namenjeno neposredni izdelavi farmacevtske embalaže s pisavo za slepe in slabovidne.

Preberi več

Polar: Spletna konfiguracija sistemov


Spletna stran podjetja Polar odslej uporabnikom njihovih rezalnih rešitev omogoča neposredno spletno konfiguracijo in predogled teh.
Novo spletno orodje spletne platforme podjetja Polar omogoča spletno konfiguracijo rezalnih sistemov, s čimer ima javnost jasen vpogled v vse možnosti zasnove teh in kaj vse je v ponudbi podjetja Polar.

Preberi več

PrintsPaul: Novi modul za digitalno dodelavo

20200525 PrintsPaul Inkjet Modul
Z novim kapljičnim modulom lahko razširimo nabor ponudbe s personalizacijo in digitalno dodelavo tiskovin.
Grafični razvijalec in proizvajalec programske in strojene grafične opreme PrintsPaul je razvil nov kompakten brizgalni modul, ki ga je mogoče vgraditi v fleksotiskarske, dodelavne in digitalne tiskarske sisteme blagovnih znamk Brotech, HP, Konica Minolta in številne druge. Ta tiskarjem predvsem zagotavlja razširiti nabor poslovnih možnosti.

Preberi več

Nova krmilna naprava za nanos lepila

20200529 Baumer hhs Xact go Systems
Rešitev Baumer hhs Xact omogoča nanos lepila s hitrostjo do 300 m/min.
Z rešitvijo Xact je podjetje Baumer hhs ponudilo novo krmilno napravo za nanos lepila. Z njo v kombinaciji z nanašalnimi ventili Baumer hhs lahko upravljamo nanos vročih in hladnih lepil. Novost sodi med rešitve serije Go-Systems in se uporablja v povezavi z nadzornim sistemom korektnosti in kakovosti nanosa lepila. Po navedbah proizvajalca je na voljo po dostopni ceni z zajamčeno kakovostjo delovanja.

Preberi več

Komori zaključil prevzem MBOja

20200522 komori mbo
MBO je odslej del skupine Komori, kar prinaša sinergijo na različnih področjih razvoja.
Skupina Komori Corporation je uradno sporočila, da so zaključili prevzem nemškega proizvajalca dodelavnih rešitev Maschinenbau Oppenweiler Binder (MBO). Ta je odslej v 100-odsotni lasti skupine Komori, na trgu nastopa pod novim imenom MBO Postpress Solutions.

Preberi več