Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Highcon na Drupi predstavlja nekaj novosti, med drugim tudi sistem Highcon Beam 3.
Highcon Systems je pred kratkim predstavil svojo najnovejšo linijo digitalnih rešitev za izsekovanje za proizvodnjo kartonske embalaže. Te nove rešitve, ki bodo prvič predstavljene na sejmu Drupa 2024, so namenjene vse večjemu povpraševanju po manjših serijah, hitrejši dobavi, večji trajnosti in boljši izkušnji strank.

#highcon #embalaza #valovitkarton #beam3 #vulcan1

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Tecnau na Drupi prikazuje 15 rešitev, med njimi tudi novosti dodelave, med katerimi je sistem Revolution 50. (Vir: Tecnau)
Tecnau bo na sejmu Drupa 2024 (hala 8A, razstavni prostor B41) predstavil številne inovacije za končno dodelavo in obdelavo tiskovin pod motom "Jutrišnja končna dodelava, že danes. Povežite se s prihodnostjo - angl. Tomorrow’s Finishing, Today. Connect with the future".

#drupa #tecnau #revolution50 #robotec #stack #robotizacija #avtomatizacija

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Edina enota za linijsko obrezovanje v tiskarski industriji je bila razvita za izpolnjevanje današnjih zahtev po vsestranskih in ustvarjalnih tiskarskih izdelkih.
Konica Minolta je dosegla nov mejnik s svojo lastno razvito inovativno linijsko enoto za obrezovanje. Od začetka prodaje leta 2021 je bilo prodanih več kot 220 enot.

#konicaminolta #tu510 #accuriopress #iq501

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Horizon bo na letošnji Drupi predstavil dodelavne stroje v osmih predstavitvah v živo vsak sejemski dan. Na voljo bosta tudi dve svetovni premieri.
Na Drupi bo Horizon na več kot 1.600 kvadratnih metrih predstavil procese tiska prihodnosti. Poudarek bo na popolnoma avtomatskih sistemih in doslednih delovnih tokovih, ki jih dopolnjujejo robotika in samodejni pametni transportni sistemi. Predstavljena bo tudi storitev upravljanja delovnega toka v oblaku iCE LiNK, ki predstavlja Horizonovo tesno sodelovanje s partnerji v grafični industriji.

#horizon #drupa #icelink #vezava #lepljenjavezava #trdavezava #avtomatizacija #digitalizacija #mrezenje #tessitura

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Müller Martini na Drupi predstavlja bolj učinkovito in varčno vezavo.
Spenjalni šivalni stroj Primera PRO bo na Drupi predstavljen v celostni, delovno varčni proizvodnji s proizvodnjo številnih manjših opravil s hitrostjo obdelave do 14.000 ciklov na uro. Razširjena uporaba tehnologije krmiljenja pogona, optimizirano vodenje materiala, na novo oblikovani troreznik in uporabniku prijazen koncept upravljanja s sistemom Primera PRO omogoča, obdelavo visokih hitrosti, bistveno krajše nastavitvene in pretočne čase opravil in s tem povečano dobičkonosnost.

#mullermartini #primera #pro #vezava #drupa

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta v sodelovanju z MGI lansira nov digitalni dodelavni stroj formata B2. (Vir: Konica Minolta & MGI)
Kot del strateškega partnerstva MGI Digital Technology in Konica Minolta napovedujeta nov digitalni dodelavni stroj imenovan MGI JETvarnish 3D 52L. Gre za sistem dodelave, ki ga je razvil in izdelal MGI, prodajala pa ga bo izključno Konica Minolta. Primeren je za dodelavo digitalno ali ofsetno natisnjenih komercialnih in embalažnih tiskovin formata B2. Novi dodelavni stroj kot naslednik modela JETvarnish 3D 9000L ponuja 2D in 3D premaze poljubnih površin oziroma oblik po eni strani in učinek barvne metalizacije po drugi.

#konicaminolta #mgi #b2 #jetvarnish #3d #lakiranje #metalizacija #folije #embalaza