Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Müller Martini bo v Luzernu na predstavitvenih dnevih »Hunkeler Innovation Days« od 14. do 17. februarja 2011 pod motom "Grow with Digital Solutions - Rastite z digitalnimi rešitvami" predstavil novo produkcijsko rešitev za segment digitalnega tiska, to je sistem za vezavo Primera Digital. Primeren je za dodelavo oziroma vezavo večbarvnih tiskovin, kot so revije, časopisi, brošure...


Sistem Primera Digital.

Nov sistem nudi vezavo oziroma šivanje z žico. Predstavili so ga v kombinaciji z odvijalcem potiskanega papirnega zvitka in troreznika proizvajalca Hunkeler. Del sistema so tudi enote za zgibanje, dodajanje zgibanih pol in ovitkov. Po potrebi lahko naštete enote aktiviramo in obratno.

Primera Digital ni primerna le za dodelavo digitalno izdelanih tiskovin, ampak tudi kot neposredna linija za dodelavo in vezavo konvencionalno natisnjenih pol recimo. Sistem je na voljo v različnih kombinacijah, kr pomeni, da ga lahko nadgradimo z enoto za plastifikacijo s folijo, izsekovanjem in podobno.

Sistem je mogoče integrirati tudi v linijo Sigma Line proizvajalca Müller Martini. Ta namreč omogoča omreženo proizvodnjo vse od priprave, tiskarske produkcije in dodelave. Za posebne potrebe podpira tudi integracijo strojnih modulov za lepljenje, kot sta Pantera in Acoro ali linija za knjižno vezavo Diamant MC.

Več informacij na www.mullermartini.com.