Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Avery Dennison ponuja dve novi rešitvi lepljenja farmacevtskih etiket iz papirja ali folije. To sta rešitvi Fasson S2000NP in Fasson S692NP.


Logo Podjetja Fasson Europe.

Fasson S2000NP je primeren za dodelavo manjših valjastih farmacevtskih izdelkov, kot so ampule, manjše stekleničke iz PE in PP. Dodatna opcija je tudi parni sterilizacijski sistem Avtoklav z uporabo etilenoksida ali gama žarčenja. Za rešitev Fasson S2000NP je na voljo tudi papir Fasson LW, to je visoko satiniran, obojestransko premazan  papir, ki omogoča neposredni tisk teksta zelo majhne velikosti.

Fasson S692NP pa je rešitev, ki uporablja prosojno permanentno lepilo na vodni osnovi, ki zagotavlja nizko migracijske lastnosti, visoko UV obstojnost in odlične lastnosti lepljenja na apolarne substrate.  Lepilo izpolnjuje EU-zahteve živilskih predpisov, ameriškega predpisa FDA 175,105 in nemškega BfR XIV za neposreden stik z suhimi in vlažnimi, nemastnimi živili. Fasson S692NP se lahko uporablja tudi s papirjem Fasson LW ali z različnimi folijami, kot so: Fasson PE85 Top, belo ali prosojno Fasson PP Top...

Več informacij na www.europe.fasson.com.